Hyvä ystävä

Kesä on taas tullut. Elämän rytmi muuttuu. Useimmat suomalaisista pääsevät lomalle, lepäämään, ongelle, mökille saunan lämmitykseen, sukulaisiin ja matkoille. Ehkä myös pienille retkille, järven selkiä soutelemaan. Tai mitä sitten itse kunkin lomatraditioihin liittyykin. Toivottavasti kesässämme saa olla pysähtymistä, levollista oloa, laiskottelua, ihmettelemistä ja vaikkapa istahtamista kirkon penkkiin kesäiseen konserttiin, yhteislaulutilaisuuteen tai jumalanpalvelukseen.

Kun psalminkirjoittaja pysähtyi kerran ihmettelemään ihmisen elämää, hän lausui:

”Kun minä katselen sinun taivastasi,
sinun kättesi työtä,
kuuta ja tähtiä, jotka olet asettanut paikoilleen.
Mikä on ihminen!
Kuitenkin sinä häntä muistat.
Mikä on ihmislapsi!
Kuitenkin sinä pidät hänestä huolen.”


Levollista eloa Suuren Jumalan turvissa.

 

Hannu Koskelainen

kirkkoherra

Alavan seurakunnan toimisto
Keihäskatu 5 B, 70620 Kuopio
Avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00 p. 040 4848 286.

Alavan seurakunnan pappeja ja tiloja voi varata esimerkiksi kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia tai muuta toimintaa varten seurakunnan toimistosta.

Hautauksiin liittyvät asiat hoidetaan hauta- ja puistotoimistosta, Siunauskappelintie 3, p. 040 4848 238 tai p. 040 4848 239. Avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00. 

Virkatodistukset ja sukuselvitykset  voi tilata Kuopion ev.lut. seurakuntien keskusrekisteristä, Suokatu 22 B, 2. krs . p. 040 4848 225 tai nettilomakkeella. Avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00.

 

Henkilötietojen käsittely Alavan seurakunnassa
Alavan seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita tai henkilön omaa suostumusta.