Kirkon ammatillista apua ihmisille

Kun mieltäsi askarruttavat erilaiset elämän kysymykset, yksinäisyys, jos olet menettänyt läheisen ihmisen, ihmissuhdeasiat, sairaudet, taloudelliset ongelmat tai hengelliset kysymykset. Ota rohkeasti yhteyttä! 

  • Diakoniatyö on kuuntelemista, tukemista ja rinnalla kulkemista luottamuksen ja kunnioituksen hengessä erityisesti silloin kun elämä tuntuu vaikealta. Jos Sinulla on kipeitä, mieltä painavia asioita ja tarvitset ammattiapua, diakoniatyöntekijät ovat juuri Sinua varten.

  • Diakoniatyön päätehtävänä on henkinen ja hengellinen tuki ja elämäntilanteen selkiyttäminen keskustelun avulla. Taloudellinen tuki on tilapäistä ja kertaluonteista sekä edellyttää muita tukitoimia. Voit sopia henkilökohtaisen tapaamisen vastaanotolle tai kotiisi. Kaikki keskustelut ovat aina luottamuksellisia.
  • Yhteisöllinen toiminta tapahtuu erilaisissa ryhmissä, retkillä, leireillä ja tapahtumissa.
  • Tule mukaan seurakuntamme vapaaehtoistyöhön. Seurakuntamme diakoniatyössä voit löytää itsellesi sopivan tavan palvella.

Ajanvaraus diakonityöntekijälle

Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijöihin, kun kaipaat: sieluhoidollista, kriisi- tai hengellistä ohjauskeskustelua, neuvontaa ja avustusta taloudellisessa ahdingossa, yhteyttä ryhmissä tai kotikäynnillä, kun etsit mahdollisuutta toimia diakonisessa vapaaehtoistyössä. Piia Jääskeläinen p. 040 4848 326, piia.jaaskelainen@evl.fi (Neulamäki), Sisko Laitinen p. 040 4848 324, sisko.laitinen@evl.fi, (Alava, Niirala Haapaniemi), Kati Ukkonen p. 040 4848 325 kati.ukkonen@evl.fi  (Lehtoniemi, Särkiniemi, Särkilahti).

Kahvikuppi ja kello
vs. diakoniatyöntekijä
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 KUOPIO

Diakoniatyöntekijän viransijaisuus 1.2.-31.5.2018

Diakoni
Alavan seurakunta
Keihäskatu 5 B
70620 Kuopio
Diakoni
Alavan seurakunta
Lehtoniementie 107, Särkiniementie 4
70840 Kuopio