Perhekirkot

Lapsille ja perheille suunnatut perhekirkot ja tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Yhteinen kirkkohetki tekee hyvää koko perheelle. Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Alavan ja Neulamäen kirkoissa on varattu pienet kirkkokassit, joiden leluilla lapsi voi leikkiä jumalanpalveluksen aikana. Neulamäen kirkolla on lisäksi pieni leikkinurkkaus. Kirkossa lapsi saa leikkiä ja liikkua vapaasti!

 

Pyhäkoulu

Lasten oma hetki Raamatun kertomusten äärellä Alavan kirkon alasalissa messun yhteydessä.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan, askarrellaan, leikitään, lauletaan ja puuhaillaan muuta mukavaa. Alle 3 vuotiaille oma aikuinen mukaan. Huom! Pyhäkoulu alkaa alkuvirren aikana, jolloin lapset haetaan kirkkosalista ja vanhemmat noutavat heidät ehtoollisen alkaessa. Huomioithan näin ohjaajille valmistelurauhan, kiitos.

Pyhäkoulunohjaajina toimivat ryhmänohjaajana leireillä ja muussa toiminnassa toimivat nuoret.

Pyhäkoulu Alavan kirkon alasalissa kokoontuu kevätkaudella 2017 viimeisen kerran su 21.5. klo 11. Pyhäkoulu jatkuu messun yhteydessä syyskuusta alkaen.

 

Kotipyhäkoulu, uusvanhaa perinnettä

100-vuotiaassa Suomessa!

3-6-vuotiaille, Lehtoniemessä, os. Eila Tirkkonen, Helmiäiskatu 2 C 11. Pyhäkoulu kestää 1/2-1h, vanhemmat ovat myös tervetulleita tutustumaan. Pyhäkoulussa on hiljentymishetki Raamatun kertomuksen äärellä, askartelua ja mehutuokio. Mukana ovat myös pyhäkoulukissa ja -koira. Lisätietoja, Pirjo Kuula p. 0404848318.

Kevään viimeinen kokoontuminen su 7.5. klo 12.

Kerhoalttari
Kerhoalttari

Ota yhteyttä

Pirjo  Kuula
1. kappalainen
Alavan seurakunta
70620 Kuopio