Perhekirkot

Lapsille ja perheille suunnatut perhekirkot ja tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Yhteinen kirkkohetki tekee hyvää koko perheelle. Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Alavan ja Neulamäen kirkoissa on varattu pienet kirkkokassit, joiden leluilla lapsi voi leikkiä jumalanpalveluksen aikana. Neulamäen kirkolla on lisäksi pieni leikkinurkkaus. Kirkossa lapsi saa leikkiä ja liikkua vapaasti!

su 1.10 klo 16 Mukulakirkko, Neulamäen kirkko. Tule askartelemaan ystävyyden ranneke ja heittämään magneettitikkaa. Ruokailu

su 29.10 klo 11 Perhekirkko ja päivä kirkolla tapahtuma, Alavan kirkko. Mukana Jukka Salminen. Toimintapisteitä, ruokailu ja konsertti.

su 3.12 klo 11 Perhekirkko, Alavan kirkko

 

Pyhäkoulu

Lasten oma hetki Raamatun kertomusten äärellä Alavan kirkon alasalissa messun yhteydessä.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan, askarrellaan, leikitään, lauletaan ja puuhaillaan muuta mukavaa. Alle 3 vuotiaille oma aikuinen mukaan. Huom! Pyhäkoulu alkaa alkuvirren aikana, jolloin lapset haetaan kirkkosalista ja vanhemmat noutavat heidät ehtoollisen alkaessa. Huomioithan näin ohjaajille valmistelurauhan, kiitos.

Pyhäkoulunohjaajina toimivat ryhmänohjaajana leireillä ja muussa toiminnassa toimivat nuoret.

Pyhäkoulu jatkuu messun yhteydessä syyskuusta alkaen.

 

Kerhoalttari
Kerhoalttari

Ota yhteyttä

Pirjo  Kuula
1. kappalainen
Alavan seurakunta
70620 Kuopio