Nuorten toiminta

Alta löydät nuorille tarkoitettua toimintaa. Tarjolla on nuorteniltoja, bänditoimintaa ja kansainvälistäkin tekemistä. Tutustu paremmin alla ja ota yhteyttä, jos jäi kysyttävää!

Huom! Ryhmänohjaajakoulutuksesta löytyy erikseen tietoa täältä.

VIIKOITTAIN

NUORTENILLAT

Alavalla perjantaisin klo 18-21

Nuorten illat on ajanviettopaikka, jossa on yhteistä ohjelmaa, pientä iltapalaa, vapaata oleilua ja pelailua sekä päätetään ilta hartauteen kirkossa.  Nuorten iltoja ei ole retki- ja leiriviikonloppuina tai lomapäivinä. Seuraava nuortenilta 

YLÄKOULUIKÄISTEN AVOIMET OVET

Neulamäessä tiistaisin klo 14-16

Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia ja välipalalle koulun jälkeen! Vapaata oleskelua ja pelailua Neulamäen kirkolla. Seuraava avoimet ovet


KERRAN KUUSSA

K-17 NUORTENILLAT

Alavalla noin kuun puolessavälissä keskiviikkoisin klo 18-20

Koetko, että kaipaisit syvempää pohtimasta, hieman vanhempien nuorten seuraa tai muuten vaan enemmän seurakunnan juttuja ja olet täyttänyt 17-vuotta? No tule sitten tähän iltaan mukaan! Seuraava K17-nuortenilta.

NUORTEN PELI-ILLAT (yläkoulu- ja lukioikäisille)

Alavalla yleensä kuun viimeisenä keskiviikkona klo 17-20

Vapaata lauta- ja muuta pelailua sekä ohjattua sekailua. Tarjolla pientä purtavaa ja loppuun painavaa Sanaa. Seuraava peli-ilta


MUUTA TOIMINTAA

NUORTEN BÄNDI

Soitat jotain soitinta tai pidätkö laulamisesta? Alavan nuorten bändi voisi olla sinun juttusi. Ota yhteyttä kanttoreihin ja kysele lisää. Ossi Jauhiainen, 040 4848 322 tai Leila Savolainen, 040 4848 323.

KANSAINVÄLINEN TOIMINTA

Alavan nuorten toiminta on myös kansainvälistä! IYF eli International Youth Festival kokoaa nuoria vuorovuosin Saksaan, Englantiin ja Suomeen. Festarit pidetään pääsiäisen jälkeisellä viikolla.

Seuraava IYF järjestetään huhtikuussa 2017 Münchenissä Saksassa. Kiinnostuit reissusta? Ota yhteyttä anu.kiviranta@evl.fi tai 040 4848 319.

Nuoria kävelemässä rannalla
nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio
Rovastikuntapastori
Alavan seurakunta
Keihäskatu 5 B
70620 Kuopio