NÄHDÄÄN MESSUSSA

Yhteisö opiskelijoille, työssäkäyville, perheellisille ja kaikille siltä väliltä oleville nuorille aikuisille!

Peli-iltoja, retkiä luontoon, nyyttäreitä, leirejä ym! Kaikenlaista on toteutettu ja tervetuloa ideoimaan lisää kasvotusten tai ryhmän somessa! Koko toiminta on lähtöisin nuorista aikuisista ja he ovat keskeisessä osassa sen toteutuksesta. Toimintaa muokkaa kävijöiden kiinnostus ja erikoisosaamiset. 

PISTÄ PÄIVÄ MUISTIIN! Nuorten aikuisten leiri LA 2. - SU 3.6.2018. Viime vuoden tyyliin on nuoret aikuiset toteuttamassa leiriä ja jos haluat tulla siihen mukaan niin ilmaise itsesi somekanavissa (tuolla alhaalla löytyy tiedot).

Jos toivot jotain tiettyä toimintaa, niin tule tekemään siitä totta kanssamme!

NÄHDÄÄN MESSUSSA -KUORO

Joka toisen viikon ma klo 17-18 Alavan kirkolla. Kevään aloituspäivä 15.1.

Tule mukaan nuorten aikuisten lauluporukkaan laulamaan mm. nuorten lauluja ja kokeilemaan moniäänisyyttä. Muutama esiintyminen per kausi. Kaiken tasoiset laulajat tervetulleita! Mukaan pääsee myös kesken kauden illmoittamalla nuorisotyönohjaaja Antonille (tiedot alla). Ei lastenhoitoa. Ohjaajana kanttori-opiskelija Alina Berg. Seuraava kuorokerta tapahtumakalenterissa

NUORTEN AIKUISTEN ILMAISUTAITORYHMÄ

Yleensä joka toisen viikon ma klo 18-20 Neulamäen kirkolla.

Tässä porukassa pääset varmasti ilmaisemaan itseäsi draamillisen keinoin! Ilmaisessa ja sitoutumattomassa ryhmässä pääset heittäytymään eri keinoin. Ohjaajana harrastenäyttelemisen konkari Katri Hyvärinen (p. 040 4848 312). Seuraava ilmaisutaitokerta tapahtumakalenterissa.

NÄHDÄÄN SUNNUNTAISIN

Alavan kirkolla klo 11 messun jälkeen, paitsi Gospelmessupäivinä ennen messua klo 17.

Liity mukaan messukavereiden joukkoon jumalanpalvelusten yhteydessä. Jaetaan päivän kuulumiset ja rukoillaan, joskus voidaan mennä porukalla vaikka syömään. Hetket ovat juuri kävijöidensä näköiset! Lapset voivat leikkiä kerhotilassa tai liikuntasalissa.

Huom! Toiminta on kävijälähtöinen, joten välttämättä joka kerta hetkeä ei ole.

P.S. Jos haluat selvittää onko sunnuntaina tulijoita tai heittää ohjelmaehdotusta niin ilmoita siitä rohkeasti meidän somessa (tuossa alla).


PYSY AJANTASALLA SOMESSA:

Edessä puinen risti ja taustalla leiriläiset muodostaneet itsestään ristin nurmikentälle.
Kevään 2017 nuorten aikuisten leiri Rytkyllä

Ota yhteyttä

Anton Berg
nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio
Anu Kiviranta
Rovastikuntapastori
Alavan seurakunta
Keihäskatu 5 B
70620 Kuopio