Avoimet työpaikat

Kuopion seurakuntayhtymässä on noin 300 työntekijää. Meillä työskentelee esimerkiksi pappeja, kanttoreita, diakoneja, seurakuntamestareita ja nuorisotyönohjaajia.

Seurakunnat työllistävät myös kausiapulaisia. Pelkästään rippikouluihin on palkattu yleensä yli 400 nuorta. Joukossa on mukana muun muassa isosia, yövalvojia ja kesäteologeja.

Hautausmaille työllistyy Kuopion alueella noin 80 kausiapulaista. Osa hakeutuu Kuopion seurakunnille töihin useamman kerran. Vakituisista hautausmaan kausityöntekijöistä vanhemmilla on jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus. Hautausmaiden kausiapulaisten työsuhteet kestävät 3-6 kk, ja hakuaika on vuosittain helmikuun alussa.


Avoimet työpaikat koko kirkossa

Järvi-Kuopion seurakunnassa on haettavana 

Kanttorin viransijaisuus 29.8.2018 – 12.7.2019

Kanttorin työhön kuuluvat perustehtävät koko seurakunnan alueella ja kirkoissa muiden kanttoreiden kanssa sekä kahden alueseurakunnan (Nilsiä ja Säyneinen) musiikkielämän vastuu ja koordinointi. Virkapaikkana on Nilsiän alueseurakunta. Kanttorin viransijaisuus on ajalle 29.8.2018 – 12.7.2019.

Pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tai vastaava kelpoisuus (Kirkon säädöskokoelma n:o 108). Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaisesti.

Viransijaisuuteen valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Sijaisuuteen valitun tulee esittää ennen viransijaisuuden vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Reijo Leino 040 4888 600, sähköposti reijo.leino@evl.fi tai
kanttori Matti Saarela 040-4888 615, sähköposti matti.saarela@evl.fi 

Hakuaika 1.7.- 20.7.2018. 

Täytä sähköinen hakemus (hakulomake avautuu 1.7.2018)


Vapaaehtoistyö

Seurakunnissa on tarjolla monia vapaaehtoistyön tehtäviä, joihin riittää hyvä tahto ja halu toimia myös toisen kanssaihmisen parhaaksi.

Vapaaehtoistyöntekijältä ei vaadita erityiskoulutusta. Voit vaikka toimia ystävänä ja tukihenkilönä yksinäiselle vanhukselle, maahanmuuttajalle tai nuorelle. Ilmoittaudu mukaan: vapaaehtoistyö.fi.

Voit katsoa myös seurakunnista, millaista vapaaehtoistyötä siellä on tarjolla.

Tuomiokirkkoseurakunta

Alavan seurakunta

Järvi-Kuopion seurakunta

Kallaveden seurakunta

Männistön seurakunta

Puijon seurakunta

Lue lisää mahdollisuuksista osallistua ja vaikuttaa.

Henkilöstöpäällikkö
Henkilöstöpalvelut
017 158 111
PL 1064
70101 KUOPIO