Avoimet työpaikat

Kuopion seurakuntayhtymässä on noin 300 työntekijää. Meillä työskentelee esimerkiksi pappeja, kanttoreita, diakoneja, seurakuntamestareita ja nuorisotyönohjaajia.

Seurakunnat työllistävät myös kausiapulaisia. Pelkästään rippikouluihin on palkattu yleensä yli 400 nuorta. Joukossa on mukana muun muassa isosia, yövalvojia ja kesäteologeja.

Hautausmaille työllistyy Kuopion alueella noin 80 kausiapulaista. Osa hakeutuu Kuopion seurakunnille töihin useamman kerran. Vakituisista hautausmaan kausityöntekijöistä vanhemmilla on jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus. Hautausmaiden kausiapulaisten työsuhteet kestävät 3-6 kk, ja hakuaika on vuosittain helmikuun alussa.


Avoimet työpaikat koko kirkossa

Nuorisotyöohjaajan paikkoja Järvi-Kuopion seurakunnassa

1. Nuorisotyönohjaajan määräaikainen virka 

Virka on Järvi-Kuopion seurakunnan virka, jonka sijoituspaikkana on Nilsiän alueseurakunta. Virka on määräaikainen päättyen 31.12.2020.

Viran painopiste on varhaisnuorisotyössä, mutta toimenkuvaan kuuluu myös osallistuminen rippikoulu-, nuoriso- ja perhetyöhön.  Viranhaltija toimii osana kasvatustyön tiimiä, johon kuuluu kuusi nuorisotyötekijää ja kasvatustyön pappi.  Odotamme hakijalta nuorisotyöntekijän perustaitojen vankkaa osaamista, oma-aloitteisuutta ja tiimityön taitoja.

Linkki hakuun (Kirkko-HR)

2. Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus 

Virka on Järvi-Kuopion seurakunnan virka, jonka sijoituspaikkana on Nilsiän alueseurakunta. Viransijaisuus alkaa 4.10.2017 ja päättyy 18.8.2018.

Virka painottuu rippikoulu-, nuoriso- ja perhetyöhön.  Viranhaltija toimii osana kasvatustyön tiimiä, johon kuuluu kuusi nuorisotyöntekijää ja kasvatustyön pappi.  Odotamme hakijalta nuorisotyöntekijän perustaitojen vankkaa osaamista, oma-aloitteisuutta ja tiimityön taitoja.

Viran kelpoisuusehtona on sellainen tutkinto, joka ilmenee piispainkokouksen päätöksestä, joka on annettu piispainkokouksessa 13.9.2005.

Linkki hakuun (Kirkko-HR)

 

Virkojen kelpoisuusehtona on sellainen tutkinto, joka ilmenee piispainkokouksen päätöksestä, joka on annettu piispainkokouksessa 13.9.2005.

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virka täytetään mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan 18.9.2017 klo 12.00 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa alla olevasta linkistä tai osoitteesta sakasti.fi/tyopaikat. Haastatteluun kutsuttujen kanssa sovitaan jatkoaikataulusta.

Tiedustelut kirkkoherra Reijo Leino, 040 4888 600, reijo.leino@evl.fi tai työn sisältöihin liittyen Atte Kääriäinen, 040 4888 674. 

 

Vapaaehtoistyö

Seurakunnissa on tarjolla monia vapaaehtoistyön tehtäviä, joihin riittää hyvä tahto ja halu toimia myös toisen kanssaihmisen parhaaksi.

Vapaaehtoistyöntekijältä ei vaadita erityiskoulutusta. Voit vaikka toimia ystävänä ja tukihenkilönä yksinäiselle vanhukselle, maahanmuuttajalle tai nuorelle. Ilmoittaudu mukaan: vapaaehtoistyö.fi.

Voit katsoa myös seurakunnista, millaista vapaaehtoistyötä siellä on tarjolla.

Tuomiokirkkoseurakunta

Alavan seurakunta

Järvi-Kuopion seurakunta

Kallaveden seurakunta

Männistön seurakunta

Puijon seurakunta

Lue lisää mahdollisuuksista osallistua ja vaikuttaa.

Ota yhteyttä

Arja Keränen
Henkilöstöpäällikkö
017 158 111
PL 1064
70101 KUOPIO