Avoimet työpaikat

Kuopion seurakuntayhtymässä on noin 300 työntekijää. Meillä työskentelee esimerkiksi pappeja, kanttoreita, diakoneja, seurakuntamestareita ja nuorisotyönohjaajia.

Seurakunnat työllistävät myös kausiapulaisia. Pelkästään rippikouluihin on palkattu yleensä yli 400 nuorta. Joukossa on mukana muun muassa isosia, yövalvojia ja kesäteologeja.

Hautausmaille työllistyy Kuopion alueella noin 80 kausiapulaista. Osa hakeutuu Kuopion seurakunnille töihin useamman kerran. Vakituisista hautausmaan kausityöntekijöistä vanhemmilla on jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus. Hautausmaiden kausiapulaisten työsuhteet kestävät 3-6 kk, ja hakuaika on vuosittain helmikuun alussa.


Avoimet työpaikat koko kirkossa

Kiinteistötyöntekijän tehtävät Männistön seurakunnassa ja Puijon seurakunnassa

Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymässä on haettavana kaksi kiinteistötyöntekijän tehtävää, joista toisen sijoituspaikka on ensisijaisesti Puijon seurakunta ja toisen Männistön seurakunta.

Kiinteistötyöntekijä vastaa seurakunnan tilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Lisäksi kiinteistötyöntekijä hoitaa seurakuntamestarin sijaisuuksia ja osallistuu tarvittaessa keittiötoimen tehtäviin. Kirkonpalvelutiimin jäsenenä hän työskentelee yhdessä asiakkaiden, seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Jaksotyöajassa on työtä myös viikonloppuisin. Tehtäviä voi olla muissakin seurakuntayhtymän kiinteistöissä.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ammattitutkintoa ja / tai vastaavaa työkokemuksella hankittua taitoa sekä tietotekniikan perustaitoja. Suntion tutkinto ja kokemus siivous- ja keittiötyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 15.1.2018 klo 15.00. Hakemukset liitteineen lähetetään täyttämällä sähköinen hakulomake www.evl.fi/rekrytointi tai www.kuopionseurakunnat.fi

Tiedusteluihin vastaavat pääemäntä Sinikka Tiirikainen 040 4848 263 ja kirkkoherra Jaana Marjanen 040 4848 412 (Puijon seurakunta) tai kirkkoherra Aulikki Mäkinen puh. 040 4848 383 (Männistön seurakunta).

Sähköiset hakulomakkeet aukeavat 1.1.2018.

Täytä sähköinen hakulomake Männistön seurakunnan kiinteistyötyöntekijän paikkaan

Täytä sähköinen hakulomake Puijon seurakunnan kiinteistötyöntekijän paikkaan

 

Vapaaehtoistyö

Seurakunnissa on tarjolla monia vapaaehtoistyön tehtäviä, joihin riittää hyvä tahto ja halu toimia myös toisen kanssaihmisen parhaaksi.

Vapaaehtoistyöntekijältä ei vaadita erityiskoulutusta. Voit vaikka toimia ystävänä ja tukihenkilönä yksinäiselle vanhukselle, maahanmuuttajalle tai nuorelle. Ilmoittaudu mukaan: vapaaehtoistyö.fi.

Voit katsoa myös seurakunnista, millaista vapaaehtoistyötä siellä on tarjolla.

Tuomiokirkkoseurakunta

Alavan seurakunta

Järvi-Kuopion seurakunta

Kallaveden seurakunta

Männistön seurakunta

Puijon seurakunta

Lue lisää mahdollisuuksista osallistua ja vaikuttaa.

Ota yhteyttä

Arja Keränen
Henkilöstöpäällikkö
017 158 111
PL 1064
70101 KUOPIO