Avoimet työpaikat

Kuopion seurakuntayhtymässä on noin 300 työntekijää. Meillä työskentelee esimerkiksi pappeja, kanttoreita, diakoneja, seurakuntamestareita ja nuorisotyönohjaajia.

Seurakunnat työllistävät myös kausiapulaisia. Pelkästään rippikouluihin on palkattu yleensä yli 400 nuorta. Joukossa on mukana muun muassa isosia, yövalvojia ja kesäteologeja.

Hautausmaille työllistyy Kuopion alueella noin 80 kausiapulaista. Osa hakeutuu Kuopion seurakunnille töihin useamman kerran. Vakituisista hautausmaan kausityöntekijöistä vanhemmilla on jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus. Hautausmaiden kausiapulaisten työsuhteet kestävät 3-6 kk, ja hakuaika on vuosittain helmikuun alussa.


Avoimet työpaikat koko kirkossa

Järvi-Kuopion seurakunnassa on haettavana 

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus

Virka on Järvi-Kuopion seurakunnan virka, jonka sijoituspaikkana on Nilsiän alueseurakunta. Viransijaisuus alkaa 1.6.2018 ja päättyy 31.12.2018.

Virka painottuu rippikoulu-, varhaisnuoriso- ja perhetyöhön.  Viranhaltija toimii osana kasvatustyön tiimiä, johon kuuluu kuusi nuorisotyöntekijää ja kasvatustyön pappi.  Odotamme hakijalta nuorisotyöntekijän perustaitojen vankkaa osaamista, oma-aloitteisuutta ja tiimityön taitoja.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto. 
Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502. Virkaan valitun tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virka täytetään mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tiedustelut kirkkoherra Reijo Leino, 040 4888 600, reijo.leino@evl.fi tai työn sisältöihin liittyen nuorisotyönohjaaja Atte Kääriäinen, 040 4888 674. 

Hakuaika päättyy 8.5.2018 klo 12.00. Haastatteluun kutsuttujen kanssa sovitaan jatkoaikataulusta.

Täytä sähköinen hakulomake


 

Kuopion Alavan seurakunnassa on haettavana

Diakonian virka

Alavan seurakunnassa on kolme diakonian virkaa. Diakoniatiimiin kuuluu myös pappi. Diakoniatyö Alavan seurakunnassa on jaettu kolmeen alueeseen (Alavan alue, Särkiniemi/Särkilahti/Lehtoniemi alue ja Neulamäen alue). Aluevastuista käydään neuvottelu valinnan jälkeen.

Edellytämme valmiutta laaja-alaisesti diakonian tehtäviin. Haemme virkaan pätevää, yhteistyökykyistä ja hyvät tiimitaidot omaavaa diakonian ammattilaista. 

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen diakonian virkaan vaadittava tutkinto. 

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Virka täytetään 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut kirkkoherra Hannu Koskelainen, 040 4848 289, hannu.koskelainen@evl.fi tai diakoniapappi Juha Välimäki, 040 4848 317, juha.valimaki@evl.fi tai diakoniatyöntekijä Kati Ukkonen, 040 4848 325, kati.ukkonen@evl.fi

Hakuaika päättyy 4.5.2018 klo 15.00

Täytä sähköinen hakulomake Linkki aukeaa 12.4.2018.


Vapaaehtoistyö

Seurakunnissa on tarjolla monia vapaaehtoistyön tehtäviä, joihin riittää hyvä tahto ja halu toimia myös toisen kanssaihmisen parhaaksi.

Vapaaehtoistyöntekijältä ei vaadita erityiskoulutusta. Voit vaikka toimia ystävänä ja tukihenkilönä yksinäiselle vanhukselle, maahanmuuttajalle tai nuorelle. Ilmoittaudu mukaan: vapaaehtoistyö.fi.

Voit katsoa myös seurakunnista, millaista vapaaehtoistyötä siellä on tarjolla.

Tuomiokirkkoseurakunta

Alavan seurakunta

Järvi-Kuopion seurakunta

Kallaveden seurakunta

Männistön seurakunta

Puijon seurakunta

Lue lisää mahdollisuuksista osallistua ja vaikuttaa.

Henkilöstöpäällikkö
Henkilöstöpalvelut
017 158 111
PL 1064
70101 KUOPIO