Aikuisen oikeesti...

Seurakunnan aikuistyöllä tarkoitetaan rukous- ja Raamattupiiriryhmiä, teemailtoja, keskusteluapua ja kaikkea sitä toimintaa, mihin olet aikuisena tervetullut. Kaavin aluetyö on avointa kaikille. Jotkut ryhmät voivat olla määräaikaisia ja perustuvat ilmoitautuneiden luottamukselliseen osallistumiseen. Toisissa ryhmissä osallistujat vaihtuvat viikoittain.

Haluatko rikastuttaa elämääsi ja saada eväitä oman itsesi hoitamiseen ja hengellisen elämäsi syventämiseen? Jos et löydä seurakunnasta itsellesi sopivaa työmuotoa, voit tehdä työntekijöille aloitteen sellaisen perustamiseksi. Voit itse myös ryhtyä toiminnan vastuunkantajaksi.

Seurakuntaretki Valamoon ja Konevitsaan 31.7.-4.8.2016

Retki on avoin kaikille kiinnostuneille. Tutustumme luovutetun Karjalan ortodoksisiin luostareihin, Valamoon ja Konevitsaan sekä Inkerin kirkkoon. Lisäksi tavoitteena on hyvä yhdessäolo ja virkistyminen. Matkalla on aikaa myös omatoimiseen hiljentymiseen ja lepoon. Mikko Huhtala toimii matkanjohtajana. Vastuullisena matkanjärjestäjänä on liikenneyhtiö Matkamatias Ky.

 

Osallistumismaksuun 480 € sisältyy kuljetukset tilausajobussilla ja laivoilla luostareihin, majoitukset 2h huoneessa (neljä yötä), ohjelmassa mainitut ruokailut ja opastukset sekä ryhmäviisumi. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 80 €. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet matkakirjeessä. Matkalla tarvitaan passi, joka on voimassa ½ vuotta matkan jälkeen ja viisumi. Matkanjärjestäjä huolehtii ryhmäviisumin. Omalla viisumilla alennus on 65 e.

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut 26.6. mennessä:

Mikko Huhtala puh. 040 4888625, mikko.huhtala@evl.fi

Mainitse nimi, osoite, matkapuhelin ja mahdollinen yhden hengen huoneen tarve.

 

Sunnuntai 31.7.

8.00              Lähtö tilausajolla, Juankoski klo 8.00, Kaavi klo 8.15. Lounas rajanylityksen jälkeen Jänismäellä n. klo 13, Sortavalaan tutustumista, käynti luterilaisessa kirkossa ja päivällinen klo 18 hotelli Piipunpihassa, majoittuminen Hotelli Sortavalaan.
 

Maanantai 1.8.

8.00              Aamiainen ja valmistautuminen matkaan Valamon saarelle kantosiipialuksella, joka lähtee klo 9 tai klo 11 (säävaraus). Lounas ja majoittuminen hotelli Igumenskajaan. Pitkä opastettu retki, johon sisältyy pääluostarin lisäksi kaksi sivuluostaria eli skiittaa. Päivällinen luostarin ravintolassa.

 

Tiistai 2.8.

                     Aamiainen, klo 10 Lähtö laivalla Sortavalaan ja linja-autolla Käkisalmeen. Majoittuminen Vapaa-aika motelliin. n. klo 15 lähtö laivalla Konevitsan luostariin. Päivällinen ja paluu motelliin.
 

Keskiviikko 3.8.

8.00              Aamiainen ja omatoimista ohjelmaa, klo 12 tutustuminen Käkisalmen historiaan ja nähtävyyksiin, klo 14 lounas, Iltapäivällä mahdollisuus erikseen sovittavaan retkeen Kaukolaan, Räisälään tai Pyhäjärvelle. Retkestä voi esittää toiveen ilmoittautumisen yhteydessä. Vaihtoehtona omatoimista ohjelmaa Käkisalmessa.
 

Torstai 4.8.

8.00               Aamiainen ja lähtö Sortavalan kautta kotiin. Sortavalassa lounas ja ostosaikaa. Saapuminen kotiin n. klo 21.

Seurakunnan aikuistyön perusta on sama, kuin kaikessa muussakin seurakunnan työssä. Toimintamuodot voivat v

Ota yhteyttä

Mikko Huhtala
Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Kirkkorannantie 1
73600 Kaavi