Kyläseurat, siioninvirsiseurat, kinkerit, syntymäpäiväseurat...

Nilsiässä on vilkas seuraelämä. Ollut jo pari sataa vuotta. Seuroja on pidetty ja pidetään juhlien kunniaksi ja ihan arkisesti hengellisen elämän virkistykseksi ja yhteyden kokemiseksi.

Kylillä pidetään seuroja kodeissa ja kylätaloissa ja kirkonkylällä useimmiten seurakuntakodilla. Jos haluat järjestää seurat omassa kodissasi, ole yhteydessä pappeihin.

 

 

Seuroja ja muita yhteisiä tapahtumia

Herättäjäjuhliin liittyvät tapahtumat löytyvät juhlaohjelmasta tai juhlien nettisivuilta.

Siioninvirsiseurat su 18.6. klo 19. Hiltulanmäellä, Muuruvedentie 1871.
 
Siioninvirsiseurat su 25.6. klo 19. Rommeikossa, Rommeekonraitti 84.
 
HAUTAUSMAAKÄVELYT
 
Hautausmaakävely Kankaisen hautausmaalla ma 19.6. klo 18. Oppaana on Matti Töyräs. Järjestäjinä ovat Nilsiän kotiseutuyhdistys ja alueseurakunta
 
Hautausmaakävely Murtolahden hautausmaalla ma 3.7. klo 18. Kertomuksia eri sukujen historiasta. Järjestäjänä on Murtolahden kyläyhdistys.
Hautausmaakävely Murtolahden hautausmaalla ma 10.7. klo 18. Kertomuksia eri sukujen historiasta. Järjestäjänä on Murtolahden kyläyhdistys.
Hautausmaakävely Murtolahden hautausmaalla ma 17.7. klo 18. Kertomuksia eri sukujen historiasta. Järjestäjänä on Murtolahden kyläyhdistys.
Hautausmaakävely Murtolahden hautausmaalla ma 24.7. klo 18. Kertomuksia eri sukujen historiasta. Järjestäjänä on Murtolahden kyläyhdistys.
Hautausmaakävely Murtolahden hautausmaalla ma 31.7. klo 18. Kertomuksia eri sukujen historiasta. Järjestäjänä on Murtolahden kyläyhdistys.
 
Hautausmaakävely Kankaisen hautausmaalla ke 23.8. klo 13. Suomi 100 –vuoden Lottakierros. Oppaina ovat Helena Liukkunen ja Irma Hyvönen.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Eino Keihänen
Seurakuntapastori
Järvi-Kuopion seurakunta
Pappilankuja 7
73300 Nilsiä