Sinua tarvitaan!

Seurakunta on yhteinen yritys ja juuri sinua tarvitaan. Olisitko kiinnostunut toimimaan jumalanpalveluksissa tekstien lukijana, esirukoilijana tai muissa tehtävissä? Entäs kolehdinkanto? Tai kiinnostaisiko keittiöhommat?  Tai vähän enemmän ryskätyöt? Tai vaikka lapset ja nuoret? Tai kuorot?

Kaikille ja kaikenlaisille ihmisille on seurakunnassa tekemistä, josta tulee hyvä  mieli, tutustuu uusiin ihmisiin ja saa elämän iloa. Jos vähänkään kiinnostaa, ota yhteys työntekijöihin. Mietitään yhdessä sinulle sopiva homma.

Vapaaehtoiskoulutus syyskuussa

Olisitko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena seurakunnassa tai toimitko jo? Kaikkia tarvitaan: kolehdinkantajaksi, diakoniatyön vapaaehtoiseksi, jumalanpalvelukseen avustajaksi, kuoroon laulajaksi, kirkon vartijaksi, keittiöön avuksi - kaikille on tilaa ja tilausta. Tule siis mukaan koulutukseen, jossa käydään ensin läpi ihan yleisiä asioita vapaaehtoisten tehtävistä maanantaina 26.9. klo 18 alkaen srk-kodilla ja keskiviikkona 28.9. jatketaan sitten vähän tarkemmin eri tehtävistä ja harjoittelemaan pääsee syksyn mittaan. Laita allakkaan ja muista tulla!

Ota yhteyttä

Raili Pursiainen
Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Pappilankuja 7
73300 NIlsiä