Jumalanpalvelukset Riistavedellä loka- marraskuussa 2017

 

su 22.10 klo 10 Messu. Kirkossa. Uwe Mäkinen ja Riikka Tuura. 20.su helluntaista, usko ja epäusko.

 

su 29.10 klo 10 Rukousmessu. Kirkossa. Marjaana Mäkinen ja Riikka Tuura. Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivän ajatuksessa hiljennymme hiljaisuudenrukouksiin ja hiljaisuuden musiikkia.

 

ti 31.10 klo 9.30  Yhteisen leivän jaamme – Jeesuksen aterialla. Musiikillinen messu, tervetuloa lapset ja aikuiset! Seurakuntatalossa. Välipalaa.

 

la 4.11. klo 16 Pyhäinpäivän iltakirkko ja messu. Kirkossa. Marjaana Mäkinen, Riikka Tuura, Leena Vartiainen. Luemme vuoden aikana poisnukkuneiden Järvi-Kuopion seurakunnan vainajien nimet ja sytytämme kynttilät. Kirkon ovet auki klo 14 alkaen hiljentymistä, kynttilän sytyttämistä ja kohtaamista varten.

 

su 5.11 klo 10 Uskonpuhdistuksen muistopäivän sanajumalanpalvelus. Seurakuntatalossa. Marjaana Mäkinen, Riikka Tuura. Raamattu-näyttelyn avajaiset. Kirkkokahvit.

 

su 12.11 klo 10 Isänpäivän sanajumalanpalvelus. Seurakuntatalossa. Marjaana Mäkinen ja Riikka Tuura. Kahvit.

 

su 19.11 klo 10 Messu. Kirkossa. Marjaana Mäkinen ja Taru Parviainen.

su 26.11 klo 10 Messu. Kirkossa. Uwe Mäkinen ja Anne-Mari Kraft.

 

Jumalanpalvelukset Riistavedellä

Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani Ps.119:105

Riistaveden kirkossa kokoonnutaan viikoittain jumalanpalvelukseen. Palvelemaan yhdessä Jumalaa ja Jumalan palveltaviksi. Jumalanpalvelukset Riistavedellä sunnuntaisin klo 10.

Jumalanpalvelukseen voit tulla hiljentymään arjesta, laulamaan yhdessä, vahvistumaan Herran Pyhästä Ehtoollisesta. Seurakunta myös rukoilee sinun, läheisten ja lähimmäisten puolesta. Sytytämme kastetuille, avioliittoon kuulutetuille ja hautaan siunatuille lähimmäisille kynttilän sunnuntain jumalanpalveluksen esirukouksessa.

Jumalanpalvelus kutsuu myös palvelutehtäviin, lukemaan tekstejä, ehtoollisavustajaksi, toivottamaan tervetulleeksi, musisoimaan jne. Tehtäviä ei tarvitse hoitaa yksin, alueseurakunnan väki on tukenasi.

 

 

 

Ota yhteyttä

Marjaana Mäkinen
Seurakuntapastori
Järvi-Kuopion seurakunta
Keskustie 2
71160 Riistavesi