Säyneisen alueseurakunnan musiikki

Enkelit iloissansa ja pyhät voitoistansa kiittävät Jumalaa. Pasuunan ääni pauhaa, se iloa ja rauhaa kaikille kaiuttaa. (Siionin virsi 256:2)

Säyneisen kirkkomusiikin perinteet pohjautuvat herännäisyyteen eli körttiläisyyteen. Tästä syystä Siionin virsillä on edelleen suuri merkitys ja seurakuntalaiset kokoontuvat mielellään laulamaan siioninvirsiseuroihin.

Muutama vuosi sitten pidettiin Säyneisen alueseurakunnassa Siionin virsi -maraton, jossa muutaman päivän aikana veisattiin kaikki Siionin virret läpi.

Järvi-Kuopion seurakunnan musiikkitilaisuudet kesä 2018

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro kokoontuu

  • keskiviikkoisin seurakuntakodilla klo 17.00.
  • Tällä hetkellä kuorossa laulaa seitsemän naista mutta miehetkin ovat lämpimästi tervetulleita.

Kuoron ohjelmisto koostuu yksi-kolme -äänisistä lauluista. Kuoron toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kuoronjohtaja Taru Parviaiseen.

Kanttori
Juankoski Järvi-Kuopion seurakunta Kaavi Säyneinen Tuusniemi
040 488 8607
Kirkkorannantie 1
73600 Kaavi

Hei! Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse. Toinen toimialue on Tuusniemen alueseurakunta, Koivukuja 2, 71200 Tuusniemi. Päänsääntöiset työpäiväni ovat ke-su.

Työtehtävääni kuuluu kirkkomusiikkityön lisäksi vapaaehtoistyön kehittäminen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seurakunnan musiikkielämään vapaaehtoisena tai sinulla on uusia ideoita vapaaehtoistyöhön niin ota rohkeasti minuun yhteyttä.