Nähdään kirkossa!

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon! Jumalanpalvelus on levähtämisen ja virkistymisen paikka. Siellä voi olla Jumalan edessä omana itsenään yhdessä muiden kanssa. 

Jumalanpalveluksessa ollaan yhdessä, mutta sitä voidaan myös tehdä yhdessä. Tuusniemellä jokaisessa jumalanpalveluksessa seurakuntalaiset palvelevat tekstinluvussa, ehtoollisenjakajina, esirukoilijoina tai kolehdinkantajina.

Käytössämme on  kaksi kirkkoa. Kesäaikaan eli kiirastorstaista Mikkelinpäivään kokoonnumme puukirkossa kirkon mäellä ja talviaikaan Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Kun jumalanpalvelukset ovat syys- ja talvisaikaan seurakuntakodilla, silloin juodaan myös kirkkokahvit ja tavataan toisiamme. Tule mukaan!

 

Jumalanpalvelukset ja messut Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa (paitsi pyhäinpäivänä puukirkossa)

Marraskuu 2018

  • Pyhäinpäivän kynttiläkirkko ja poisnukkuneiden muistaminen la 3.11. klo 18 (huom. tämän paikka! puukirkossa). Päivän aiheena: Pyhien yhteys. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Minna Puustinen. Musiikissa Kukilan perhe.
  • Messu su 4.11. klo 10. Päivän aiheena: Kahden valtakunnan kansalaisena. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Kirkkokuoro. Kirkkokahvit.
  • Isänpäivän sanajumalanpalvelus su 11.11. klo 10. Päivän aiheena: Kuolemasta elämään. Marjaana Mäkinen. Kirkkokahvit.
  • Valvomisen messu su 18.11. klo 10. Päivän aiheena: Valvokaa!. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Keskusteleva saarna Lauri Räsänen. Kirkkokahvit.
  • Messu su 25.11. klo 10. Päivän aiheena: Kristus kaikkeuden Herra. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Kirkkokahvit.

 

 

 

Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on - sinullekin on oma paikka!

vs. Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi