Nähdään kirkossa!

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon! Jumalanpalvelus on levähtämisen ja virkistymisen paikka. Siellä voi olla Jumalan edessä omana itsenään yhdessä muiden kanssa. 

Jumalanpalveluksessa ollaan yhdessä, mutta sitä voidaan myös tehdä yhdessä. Tuusniemellä jokaisessa jumalanpalveluksessa seurakuntalaiset palvelevat tekstinluvussa, ehtoollisenjakajina, esirukoilijoina tai kolehdinkantajina.

Käytössämme on  kaksi kirkkoa. Kesäaikaan eli kiirastorstaista Mikkelinpäivään kokoonnumme puukirkossa kirkon mäellä ja talviaikaan Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Kun jumalanpalvelukset ovat syys- ja talvisaikaan seurakuntakodilla, silloin juodaan myös kirkkokahvit ja tavataan toisiamme. Tule mukaan!

Kiirastorstaista 18.4. lähtien jumalanpalvelukset ja toimitukset jälleen Tuusniemen kirkossa. Siihen saakka Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa.

Jokaisessa jumalanpalveluksessa palvelevat myös vapaaehtoiset messupalvelijat. Jos olet kiinnostunut messupalvelijatehtävistä, ota yhteyttä Paula-pappiin (p. 040-4888 614)!

Maaliskuu 2019

  • Laskiaismessu su 3.3. klo 10. Jumalan rakkauden uhritie. Paula Hagman-Puustinen. Kanttorina Rami Tuomikoski.   Keskusteleva saarna Lea Mustonen. Kirkkokahvit.
  • Paastoajan kirkko su 10.3. klo 10. Jeesus, kiusausten voittaja. Paula Hagman-Puustinen, Reijo Leino, Taru Parviainen. Uuden vastuuryhmän ja ehtoollisen jakajan siunaaminen tehtäväänsä. Kirkkokahvit.
  • Taize-messu su 17.3. klo 10. Rukous ja usko. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Kirkkokahvit.
  • Marianpäivän sanajumalanpalvelus su 24.3. klo 10. Herran palvelijatar. Marjaana Mäkinen, Taru Parviainen.  Tuustytöt. Kirkkokahvit.
  • Leipämessu su 31.3. klo 10. Elämän leipä. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Uuden aluevastuuryhmän keskusteleva saarna. Voileipäkahvit. Lauluryhmä Liekki.

 

Kuva seurakuntakodin kirkkosalissa pidetystä Nallekirkosta.

 

Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on - sinullekin on oma paikka!

vs. Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi