Nähdään kirkossa!

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon! Jumalanpalvelus on levähtämisen ja virkistymisen paikka. Siellä voi olla Jumalan edessä omana itsenään yhdessä muiden kanssa. 

Jumalanpalvelusta voidaan tehdä myös yhdessä. Tuusniemellä jokaisessa jumalanpalveluksessa seurakuntalaiset palvelevat tekstinluvussa, ehtoollisavustajina, esirukousavustajina tai kolehdinkantajina. Kirkkokahvit juodaan melkein joka pyhä.

Käytössämme on  kaksi kirkkoa. Kesäaikaan eli kiirastorstaista Mikkelinpäivään kokoonnumme puukirkossa ja talviaikaan Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10.

Jumalanpalvelukset ja messut

Heinäkuu 2018

Luontokirkko su 1.7. klo 10. Päivän aiheena on "Apostolien päivä". Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Kojanlahden entisellä koululla, Villa Rysselissä, Kojanlahdentie 847.

Sanajumalanpalvelus su 8.7. klo 10. Päivän aiheena on "Rakkauden laki". Paula Hagman-Puustinen, Pauliina Vuorinen. Pystykahvit.

Seutukunnallinen sotiemmen Veteraanien ja reserviläisten kirkkopyhämessu su 15.7. klo 10. Päivän aiheena on "Kirkastettu Kristus". Paula Hagman-Puustinen, Riikka Tuura. Saarna: Hannu Savinainen. Seppelepartio. Ruokailu koulukeskuksella.

Kesäpäivän viikkomessu ke 18.7. klo 13.30. Paula Hagman-Puustinen, Riikka Tuura. Sopii myös huonokuntoisemmille, ehtoollinen jaetaan penkkeihin. Kahvit kirkonmäellä.

Sanajumalanpalvelus su 22.7. klo 10. Päivän aiheena on "Totuus ja harha". Milla Huttunen. Kanttorina Eeva Kivioja.

Messu su 29.7. klo 10. Päivän aiheena on "Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa". Marjaana Mäkinen, Pauliina Vuorinen.

Kansanlaulukirkko Koivulahden kodalla su 29.7. klo 18. Reijo Leino. Koivulahdentie 300, 71210 Tuusjärvi.

Tiekirkko ajalla 25.6.–27.7. ma–pe klo 11–16. Kirkossa on kastepukunäyttely.

 

Henkilön Marjaana Mäkinen kuva.

Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on - sinullekin on oma paikka!

vs. Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi