Nähdään kirkossa!

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon! Jumalanpalvelus on levähtämisen ja virkistymisen paikka. Siellä voi olla Jumalan edessä omana itsenään yhdessä muiden kanssa. 

Jumalanpalveluksessa ollaan yhdessä, mutta sitä voidaan myös tehdä yhdessä. Tuusniemellä jokaisessa jumalanpalveluksessa seurakuntalaiset palvelevat tekstinluvussa, ehtoollisenjakajina, esirukoilijoina tai kolehdinkantajina.

Käytössämme on  kaksi kirkkoa. Kesäaikaan eli kiirastorstaista Mikkelinpäivään kokoonnumme puukirkossa kirkon mäellä ja talviaikaan Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Kun jumalanpalvelukset ovat syys- ja talvisaikaan seurakuntakodilla, silloin juodaan myös kirkkokahvit ja tavataan toisiamme. Tule mukaan!

 

Jumalanpalvelukset ja messut

Syyskuu 2018

  • Kiitoskirkko ja sadosta kiittäminen su 2.9. klo 10. Päivän aiheena: Kiitollisuus. Paula Hgman-Puustinen, kanttorina Eeva Kivioja. Pystykahvit.
  • Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä, messu su 9.9. klo 10. Päivän aiheena: Jumalan huolenpito. Marjaana Mäkinen, Taru Parviainen. Kirkkokahvit. Rauhanyhdistys.
  • Messu su 16.9. klo 10. Päivän aiheena: Jeesus antaa elämän. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviaien.
  • Messu su 23.9. klo 10. Päivän aiheena: Kristityn vapaus. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen.
  • Koko perheen enkelikirkko su 30.9. klo 10 seurakuntakodissa. Päivän aiheena: Jumalan sanansaattajat. Tarjoilu.

 

 

 

Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on - sinullekin on oma paikka!

vs. Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi