Kuoroja aikuisille

 

Kallaveden kirkkokuoro

Kallaveden kirkkokuoro on työikäisten laulajien neliääninen sekakuoro, jonka ohjelmisto koostuu erilaisista hengellisistä kuoroteoksista, psalmeista ja virsistä. Kuoron laulajat ovat tavallisia laulutaitoisia ihmisiä. Nuotinlukutaitoa ei tarvita, mutta aiempi kuorolaulukokemus on hyödyksi.

Kuorossa on n. 20 nais- ja mieslaulajaa. Esiintymisiä on seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa, mm. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa.  Kallaveden kirkkokuoro tekee säännöllisesti esiintymis- ja virkistysmatkoja sekä kotimaahan että ulkomaille ja osallistuu niin valtakunnallisille kuin alueellisillekin kirkkolaulujuhlille.

Kuoroa johtaa kanttori Anna-Mari Linna.

Kuorossamme vallitsee leppoisa ilmapiiri. Olemme motivoituneita ja innostuneita, ja otamme uudet laulajat lämpimästi vastaan. Kuoroharjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.15 - 20.15  Kallaveden kirkolla. Tervetuloa joukkoomme!

 

Kallaveden kirkkokuoron seniorit

Kirkkokuoron seniorit harjoittelevat torstaisin klo 15 - 16.30  Kallaveden kirkolla.
Kuoron ohjelmistoon kuuluu erilaisia hengellisiä lauluja, virsiä ja psalmeja, joita lauletaan pääsääntöisesti 3- ja 4-äänisesti. Kirkkokuoron senioreilla on esiintymisiä Kallaveden seurakunnan jumalanpalveluksissa sekä alueen hoitopalvelutaloissa.
 
Esiintymis- ja virkistysmatkoja tehdään mm. lähialueen seurakuntiin ja toisinaan kauemmaksikin, jopa ulkomaille saakka. Yhdessä kirkkokuoron kanssa osallistutaan valtakunnallisille ja alueellisille kirkkolaulujuhlille.

Vireässä seniorikuorossamme on n.25 nais- ja mieslaulajaa, iältään n. 70-85 vuotiaita. Tervetuloa joukkoomme kokemaan mukavia yhdessäolon hetkiä laulaen ja nauraen!

Kuoroa johtaa kanttori Anna-Mari Linna.

 

Karttulan kirkkokuoro

Karttulan kirkkokuoro ry on vireä ja nuorekas n. 20 laulajan ryhmä. Kuoro kuuluu jäsenyhdistyksenä Pohjois-Savon Kirkkomusiikkipiiriin ja sitä kautta Suomen Kirkkomusiikkiliittoon. Ohjelmistossa on erityylisiä 3-4 -äänisiä hengellisiä lauluja, joihin pääsee helposti mukaan.
 
Kuoron päätehtävä on elähdyttää laulullaan oman seurakunnan juhlajumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia. Vuosittain tehdään myös retkiä lähelle ja kauas eri yhteisöjen järjestämiin juhliin ja tapahtumiin.
 
Kuoroa johtaa kanttori Anne Keränen.
 
Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18-20  Karttulan seurakuntakodilla, Kissakuusentie 14. Myös uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita joukkoon!
 

Maaningan kirkkokuoro

Maaningan kirkkokuoro on noin 20 laulajan tasokas neliääninen sekakuoro, johon ovat tervetulleita 15 vuotta täyttäneet laulajat. Harjoituksissa keskitytään äänenmuodostukseen ja hengitystekniikkaan erillisillä harjoituksilla, kuin myös stemmojen opettelun aikana. Kuoro laulaa rennolla otteella gospelia, messulauluja, psalmeja sekä myös perinteisempää kirkkomusiikkia. Toisinaan apuna soittaa bändi tai pieni orkesteri.

Kuoro avustaa messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Se tekee säännöllisesti esiintymis- ja virkistysmatkoja sekä kotimaahan että ulkomaille ja osallistuu niin valtakunnallisille kuin alueellisillekin kirkkolaulujuhlille.
 
Kirkkokuoron laulajilta ei edellytetä nuotinlukutaitoa tai aiempaa kuorolaulukokemusta. Normaali peruslaulutaito riittää. Kuoroon otetaan uusia laulajia ja joukkoon voi liittyä myös kesken kauden. Toiminta on maksutonta. Lisätietoja saa myös kuoron puheenjohtaja Kari Rytköseltä puh. 050 526 9349.
 
Kirkkokuoro laulaa uudella Maaningan seurakunnan julkaisemalla gospel - juhlalevyllä ”Maailman Valkeus”. Levyä voi ostaa Kuopion seurakuntien virastoista.
 
Kuoroharjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 16.30 – 18.30 Maaninkatalolla.

Uusi laulaja, ota yhteyttä kuoronjohtajaan: kanttori Talvikki Attila-Pekonen.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

 

 

 

Pianon koskettimet

Ota yhteyttä

Talvikki Attila-Pekonen
Kanttori (Maaningan alue)
Kallaveden seurakunta
Maaningantie 32
71750 Maaninka
Anne Keränen
Kanttori (Karttulan alue)
Kallaveden seurakunta
Kissakuusentie 14
72100 Karttula
Anna-Mari Linna
Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio