Puijon kirkon seurakuntasali

Taivaapankontie 3, 70200  Kuopio

Puijon kirkon seurakuntasali Seurakuntasali on kirkkosalin yhteydessä ja sitä voidaan vuokrata. Salissa pidetään perhejuhlia, luentoja, seuroja, musiikkitilaisuuksia, kerhoja ja kokouksia.
Pöytäistumapaikkoja on enimmillään 90. Salin ja keittiön yhteydessä on erillinen tarjoilutila. Salissa on Steinway-flyygeli ja kiinteä dataprojektori.
 

Tilavaraukset p. 040 4848 410 arkistin klo 9-15.

Pysäköinti
wc
Wi-Fi
Esteetön kulku

Tapahtumat

ma 29.1. klo 18.30 -20.00

Taivaapankontie 3, 70200 Kuopio

Saatana, lauma ja johtajat. Luento- ja keskustelusarja Ensimmäisestä Pietarin kirjeestä

Saatana! Tässä kristittyjen vihollinen numero yksi. Myös seurakunnan johtajien on hyvä muistaa se. Jos he paimentavat seurakuntaa uskollisesti, tuo ärjyvä leijona ei saa sitä hampaisiinsa. Teologian opiskelija Riitta Tervo esittelee Pietarin kirjeen ohjeita seurakunnan johtajille. Pietari varoittaa vallan kihahtamisesta päähän: Älkää herroina hallitko niitä, jotka ovat tulleet teidän osaksenne. Kristillisessä vallankäytössä täytyy aina näkyä nöyryys.
ma 5.2. klo 18.30 -20.00

Taivaapankontie 3, 70200 Kuopio

Miehet, naiset ja kunnon kansalaiset. Luento- ja keskustelusarja Ensimmäisestä Pietarin kirjeestä

Parisuhdeohjeet ovat aina kelvanneet kristityille. Tosin ohjeet ovat olleet erilaisia eri aikoina. Teologian opiskelija Katariina Pennanen esittelee Ensimmäisen Pietarin kirjeen parisuhdeopetusta. Mitä tulisi ajatella ohjeesta, jonka mukaan vaimojen tulee olla kuuliaisia miehilleen? Miten se sopii nykyaikaan, jossa ajattelumme on tasa-arvoisempaa? Entä mitä ajatella siitä Pietarin väitteestä, että nainen on ”heikompi osapuoli”? Pitääkö tämä paikkansa?