Lähtisitkö kesällä leirille?

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat kesäisin mittavan Leirikesä-paketin, joka sisältää erilaisia leirejä koululaisten kesäloman aikaan. Leirejä järjestetään seurakuntien omissa leirikeskuksissa Hirvijärvellä, Rytkyllä ja Poukamassa.

Ohjaajina leireillä toimivat seurakuntien nuorisotyönohjaajat, lapsityönohjaajat sekä kesätyöntekijät ja isoset.

 

Leirikesän 2018 esite

Leirikesän esitteeseen pääset tutustumaan yllä olevasta linkistä.

Esite jaetaan kaikille Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän alueen alakoululaisille ja seiskaluokkalaisille viikkojen 11-14 aikana.


Ilmoittautuminen Leirikesään 2.-22.4.2018

Lastenleireille TÄSTÄ

Lasten ja aikuisten yhteiselle retkelle ja leirille TÄSTÄ

Isoshaku Leirikesään 23.4.-7.5.2018 TÄSTÄ

Lisätietoa isoseksi hakemisesta TÄSSÄ

Koululaisten kesäleirit 2017

Kuinka pääsen mukaan?

Leirikesän leireille ilmoittautuminen tapahtuu yläpuolelle avautuvan linkin kautta 2.-22.4.2018. Kaikki ilmoittautumisaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon leirivalinnassa tasavertaisina. Mikäli hakuja on enemmän kuin paikkoja, käytetään valinnassa arvontaa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kaveritoiveen ja leirivalinnassa otamme kaveritoiveet huomioon parhaamme mukaan. Huomioittehan että haette samoille leireille kaverin kanssa, jotta yhteinen leirivalinta on mahdollinen. Leirejä täytettäessä ev.lut. seurakunnan jäsenet ovat etusijalla.

Tarvittaessa saat tulostettua paperiversion ilmoittautumislomakkeesta tai voit pyytää sen nuorisosihteeriltä p. 040 4848 474. Paperistenkin lomakkeiden tulee olla palautettuna 22.4. mennessä!

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti 7.5. leiripaikan saamisesta tai varasijalle jäämisestä.

Leirien hinnat löytyvät esitteestä leirikohtaisista tiedoista. Leireille järjestetään yhteiskuljetus (mikäli toisin ei mainita leirikohtaisissa tiedoissa!) pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Kuljetus kuuluu leirin hintaan! 

Seurakuntaan kuulumattomilta maksut ovat kaksinkertaiset. Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen. Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leirin alkua ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään. Leirimaksusta voi hakea vapautusta tai alennusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä.

 

Lisätietoja

Hanna Kärsämä

nuorisosihteeri

p. 040 484 8474

hanna.karsama@evl.fi