Lähtisitkö kesällä leirille?

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat kesäisin mittavan Leirikesä-paketin, joka sisältää erilaisia leirejä koululaisten kesäloman aikaan. Leirejä järjestetään seurakuntien omissa leirikeskuksissa Hirvijärvellä, Rytkyllä ja Poukamassa.

Ohjaajina leireillä toimivat seurakuntien nuorisotyönohjaajat, lapsityönohjaajat sekä kesätyöntekijät ja isoset.

 

Leirikesän 2016 esite (pdf)

 

Ilmoittautuminen

Lasten kesäleireille ja perheleireille ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Haku isoseksi

Kesäleireille tarvitaan suuri määrä isosia, jotka toimivat leireillä ohjaajan tehtävissä. Isosena toimimesta maksetaan puolipäivä/päivärahaan perustuva palkka, joka on veron alaista tuloa. Palkanmaksua varten isosen tulee toimittaa tilinumeronsa ja verokorttinsa leirin ohjaajalle. Leireille voivat hakea isoseksi kaikki kerhonohjaajana toimineet ja isoseksi kouluttautuneet nuoret. Jokaisen isoseksi valitun tulee osallistua leirikesän isosten omaan isospäivään lauantaina 21.5.

Haku isoseksi on päättynyt ja tieto isospaikasta on lähetetty viestillä to 28.4.2016.

Kuinka pääsen mukaan?

Leirikesän leireille ilmoittautuminen tapahtuu yllä olevan linkin kautta 14.3.-3.4. 2016. Kaikki ilmoittautumisaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon leirivalinnassa tasavertaisina. Mikäli hakuja on enemmän kuin paikkoja, käytetään valinnassa arvontaa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kaveritoiveen ja leirivalinnassa otamme kaveritoiveet huomioon parhaamme mukaan. Huomioittehan että haette samoille leireille kaverin kanssa, jotta yhteinen leirivalinta on mahdollinen. Leirejä täytettäessä seurakunnan jäsenet ovat etusijalla.

Tarvittaessa saat tulostettua paperiversion ilmoittautumislomakkeesta tai voit pyytää sen nuorisosihteeriltä p. 040 4848 474. Paperistenkin lomakkeiden tulee olla palautettuna 3.4. mennessä!

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti 14.4. leiripaikan saamisesta tai varasijalle jäämisestä. Vapaita leiripaikkoja voi hakea nettisivuille avautuvan jälki-ilmoittautumisen kautta.

Leirien hinnat löytyvät esitteestä leirikohtaisista tiedoista. Leireille järjestetään yhteiskuljetus (mikäli toisin ei mainita leirikohtaisissa tiedoissa!) pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Muualta kuljetus järjestetään, mikäli alueen osallistujien määrä on suuri. Kuljetus kuuluu leirin hintaan! 

Seurakuntaan kuulumattomilta maksut ovat kaksinkertaiset. Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen. Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leirin alkua ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään. Leirimaksusta voi hakea vapautusta tai alennusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä.

 

Lisätietoja

Hanna Kärsämä

nuorisosihteeri

p. 040 484 8474

hanna.karsama@evl.fi