Lähtisitkö kesällä leirille?

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat kesäisin mittavan Leirikesä-paketin, joka sisältää erilaisia leirejä koululaisten kesäloman aikaan. Leirejä järjestetään seurakuntien omissa leirikeskuksissa Hirvijärvellä, Rytkyllä ja Poukamassa.

Ohjaajina leireillä toimivat seurakuntien nuorisotyönohjaajat, lapsityönohjaajat sekä kesätyöntekijät ja isoset.

 

Leirikesän 2017 esite

Leirikesän esitteeseen pääset tutustumaan yllä olevasta linkistä. Esite jaetaan myös kaikille Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän alakoululaisille ja seiskaluokkalaisille viikkojen 11-13 aikana.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika leireille on 3.-23.4.2017.

Kaikki ilmoittautumisaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon leirivalinnassa. Mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja, leiripaikat arvotaan. Leirejä täytettäessä seurakunnan jäsenet ovat etusijalla. Ilmoittautumisen onnistumisesta tulee automaattinen vahvistus sähköpostiin.

 

Haku isoseksi

Haku isoseksi avautuu 24.4.-7.5.2017.

Kesäleireille tarvitaan suuri määrä isosia, jotka toimivat leireillä ohjaajan tehtävissä. Isosena toimimesta maksetaan puolipäivä/päivärahaan perustuva palkka, joka on veron alaista tuloa. Palkanmaksua varten isosen tulee toimittaa tilinumeronsa ja verokorttinsa leirin ohjaajalle. Leireille voivat hakea isoseksi kaikki kerhonohjaajana toimineet ja isoseksi kouluttautuneet nuoret. Jokaisen isoseksi valitun tulee osallistua leirikesän isosten omaan isospäivään lauantaina 20.5.

Koululaisten kesäleirit 2017

Kuinka pääsen mukaan?

Leirikesän leireille ilmoittautuminen tapahtuu yläpuolelle avautuvan linkin kautta 3.-23.4.2017. Kaikki ilmoittautumisaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon leirivalinnassa tasavertaisina. Mikäli hakuja on enemmän kuin paikkoja, käytetään valinnassa arvontaa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kaveritoiveen ja leirivalinnassa otamme kaveritoiveet huomioon parhaamme mukaan. Huomioittehan että haette samoille leireille kaverin kanssa, jotta yhteinen leirivalinta on mahdollinen. Leirejä täytettäessä ev.lut. seurakunnan jäsenet ovat etusijalla.

Tarvittaessa saat tulostettua paperiversion ilmoittautumislomakkeesta tai voit pyytää sen nuorisosihteeriltä p. 040 4848 474. Paperistenkin lomakkeiden tulee olla palautettuna 23.4. mennessä!

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti 10.5. leiripaikan saamisesta tai varasijalle jäämisestä. Vapaita leiripaikkoja voi hakea nettisivuille avautuvan jälki-ilmoittautumisen kautta.

Leirien hinnat löytyvät esitteestä leirikohtaisista tiedoista. Leireille järjestetään yhteiskuljetus (mikäli toisin ei mainita leirikohtaisissa tiedoissa!) pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Kuljetus kuuluu leirin hintaan! 

Seurakuntaan kuulumattomilta maksut ovat kaksinkertaiset. Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen. Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leirin alkua ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään. Leirimaksusta voi hakea vapautusta tai alennusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä.

 

Lisätietoja

Hanna Kärsämä

nuorisosihteeri

p. 040 484 8474

hanna.karsama@evl.fi