Lapset ja perheet

Seurakuntamme lapsi- ja perhetyö kulkevat käsi kädessä. Tärkeä osa perhetyötä ovat päiväkerhot, perhekerhot ja yhteiset jumalanpalvelukset. Seurakunnassamme järjestetään tavallisten messujen lisäksi monesti vuodessa erilaisia perhemessuja ja tapahtumia. Perhemessujen jälkeen on tarjolla maksuton lounas koko kirkkoväelle. Päiväkodeissa ja esikouluissa pidetään omia kirkkohetkiä ja päivähoidolle järjestetään hartauksia ja tapahtumia kirkossa.

 

Kerhot

Vauvakerho

Vauvakerho on avoin kohtaamispaikka vauvoille vanhempineen. Tarjolla on aina aamupalaa ja kahvia. Ohjelmana rentoa yhdessäoloa ja jutustelua. Kerhoon voit tulla ilman ilmoittautumista, silloin kun se itsellesi parhaiten sopii. Vauvakerho kokoontuu torstaisin klo 9.30-11 Pyhän Johanneksen kirkon yläkerran päiväkerhotiloissa, D-ovi Saarijärventien puolella. Huom! Kerran kuussa voit jäädä kerhon jälkeen myös lounastamaan kirkolle hintaan 5€/perhe.

Vauvakerhon kevään ohjelma
  

Perhekerho

Perhekerhoon voit tulla oman tai hoitolapsesi kanssa niillä kerroilla kun sinulle sopii. Kokoontumisten sisältö vaihtelee viikoittain, yleensä kerhossa on hartaus ja yhteistä toimintaa, kuten esimerkiksi laulua, leikkiä, liikuntaa tai askartelua. Kerho on maksuton.

Perhekerhossa on tarjolla aamupalaa. Kerho kokoontuu torstaisin klo 9.30-11 Pyhän Johanneksen kirkon takkahuoneessa, C-ovi.

Perhekerhon kevään ohjelma

Kuva: Kirkon kuvapankki / Vesa Ranta

Ota yhteyttä

Oona Huttunen
Rovastikuntapastori
Männistön seurakunta
Kellolahdentie 8
70460 Kuopio
Sanna Mertanen
Seurakuntapastori
Männistön seurakunta
Kellolahdentie 8
70460 Kuopio
Tiina Tiainen
Lastenohjaaja
Männistön seurakunta
Kellolahdentie 8
70460 Kuopio
Anita Tilles
Lastenohjaaja
Männistön seurakunta
Kellolahdentie 8
70460 Kuopio