Tervetuloa mukaan Kuopion seurakuntien yhteiselle retkelle Yhden hinnalla-tapahtumaan Tampereelle!

 

Retken hinta on joko 50€ tai 68€, johon sisältyy matkat, ohjelma, majoitus  ja ruuat perillä (aamupala ja lounas) ja sunnuntain lounaan kotimatkalla. Retkestä lähetämme laskun kotiin retken jälkeen, joten bussiin et osallistumismaksua tarvitse mukaan.

Tänä vuonna Särkänniemen huvilaitteet eivät kuulu osallistumismaksuun vaan siihen on lisämaksu 18€ (jollon koko matkan hinta on 68€). Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään nuorilta halukkuus mennäänkö Särkänniemeen vai ei. Jos yli puolet lähtijöistä ostaa rannekkeen, mikä on voimassa klo 12-16 niin paluubussi lähtee klo 16. Jos halukkaita rannekken ostajia on alle puolet niin lähdemme kotiin klo 12. Ketään emme Särkänniemee pakota, vaan tuon ajan (12-16) voi myös olla kaupungilla.

Otan yhteyttä ilmoittautujiin heti ilmoittautumisen päätyttyä ja kerron sunnuntain aikataulun ja jos se ei ole mitä itse haluaa niin silloin voi vielä ilmoittautumisensa perua.

Matka-aikataulu: Pe 5.5.  klo 10.45 lähtö tuusniemen seurakuntatalolta, 11.15 Riistaveden seurakuntatalolta (jos lähtijöitä riittävästi Järvi-Kuopion seurakunnasta), klo 12.00 Keskusseurakuntatalolta(Suokatu 22) ja 12.15 ABC-Pitkälahdesta.

Palaamme sunnuntaina 7.5. joko n. klo 17 tai 21.

Ilmoittautuminen 6.4. mennessä netti-ilmoittautumisella

 

Tapahtuma kokoaa tuhansia nuoria eri puolilta Suomea nauttimaan huikeasta festaritunnelmasta. Monipuolinen ohjelma sisältää huippuartisteja , raamattuopetusta, studioita, workshoppeja ja esittävää taidetta, jokainen nuori voi valita vapaasti mihin ohjelmiin osallistuu. Ohjelmaa voit vilkuilla netistä: www.yhdenhinnalla.fi

 

Ruokailut tapahtuman aikana kuuluvat osallistumismaksuun,eli  aamupala ja päivällinen . Menomatkalla tapahtuva ruokailu on omakustanteinen.

 

Yövymme koulumajoituksessa Tampereen seudun kouluissa. Jokaisessa majoituskoulussa on majoitusvalvojia, jotka huolehtivat majoituksen onnistumisesta. Vain harvoissa kouluissa on valitettavasti lupa käyttää luokkia majoittautumiseen, joten majoittuminen tapahtuu siksi useimmiten liikuntasaleissa. Kaikissa majoituskouluissa on suihku- ja wc-tilat, mutta niiden määrä on vaihteleva. Kouluissa ei ole patjoja, joten ota oma patja ja makuupussi mukaan. Moottorilla täytettävät isot ilmapatjat ovat kiellettyjä.

 

Pyrimme pitämään huolta turvallisuudestasi parhaalla mahdollisella tavalla.  Yhden hinnalla -festarit on päihteetön tapahtuma, joten tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia tai muita päihdeaineita. Seurakunnan retkethän ovat AINA päihteettömiä ja savuttomia. Päihteiden käyttö leirillä aiheuttaa leirin keskeyttämisen ja leiriläisen kotiin kuljettamisen omin kustannuksin, tämä koskee myös täysi-ikäisiä mukana olijoita. Leirialueelta tai hiljaisuuden aikana leiriläiselle osoitetusta majoitustilasta luvaton poistuminen on turvallisuussyistä kielletty. Osallistujat ovat vakuutettuja seurakunnan toiminnassa. Seurakunnan vakuutus ei kuitenkaan ulotu mahdollisiin kipu tms. korvauksiin, eikä leiriläisten omaisuuteen. Toivomme teidän huomioivan tämän, kun valitsette varusteita retkeä varten.

 

Lisätietoja voit tiedustella :

Jarkolta 0404848285(Tuomiokirkko)

Jarilta 0404848375(Kallavesi)

Antonilta 0404848291(Alava)

Tuomolta 0404888673(Järvi-Kuopio)

 

 

 

Nuorten matka Pyhälle maalle

 

Kuopion seurakunnissa on suunnitteilla nuorten matka Jerusalemiin 16.-23.10.2017. Matka on avoin kaikille Kuopion seurakuntien nuorille, jotka ovat syntyneet vuonna 2000 tai aikaisemmin. Matkalla tutustumme pyhiin paikkoihin ja olemme Jordanian ja Pyhän Maan evankelisluterilaisen kirkon (ELCJHL) vieraina. Tapaamme myös paikallisten luterilaisten seurakuntien nuoria.

Kuopion hiippakunnalla ja Suomen lähetysseuralla on kumppanuussopimus ELCJHL:n kanssa. Nuorten matka tulee olemaan yksi osa tätä kristittyjen välistä yhteyttä. Matkan vetäjiksi ovat lähdössä Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyönohjaaja Jarkko Voutilainen, Alavan nuorten pappi Anu Kiviranta ja Puijon seurakunnan kanttori Joona Saraste.

Alustava matkaohjelma on tämän kirjeen lopussa. Lopullista matkaohjelmaa voidaan suunnitella sitten, kunhan matkaan lähtijät on selvillä.

Ilmoittautumiset matkalle 7.4. mennessä sivun alareunasta. Näin aikainen matkaan ilmoittautuminen on tärkeää muun muassa siksi, että voimme alkaa talkoilla kerätä rahaa matkan hinnan alentamiseksi. Ilmoittautumisen jälkeen matkaa ei voi perua kuin erityisen painavista syistä.

Matkan hinta tulee olemaan 400€-800€. Hinta riippuu paitsi matkalaisten tekemän talkootyön määrästä, myös avustuksista, joita matkalle tullaan hakemaan. Näiden avustuksen määrä selviää kevään ja kesän aikana.

 

Retken aikataulu:

16.10.  klo 16.15 Saapuminen Rissalan lentokentälle (Kuopio – Helsinki klo 18.00 – 19.00 Helsinki – Tel Aviv klo 20.05 – 00.30)

17.10. Genesaretinjärvi, Nasaret (Kirkastusvuori)

19.10. Ajo Jerusalemiin, matkalla käynti Kuolleella merellä ja Qumranissa sekä Jerikossa, perillä illalla Jerusalemissa

20.10. Paimenten keto ja Betlehem, Luterilaisessa keskuksessa vierailu

21.10. (sapatti) Jerusalemin kautta Ramallahiin (tai toisin päin), Ramallahissa vierailu Toivon koulussa (Puijon srk:n tukema paikka)

22.10. Beit Sahour, osallistuminen messuun, tapaaminen paikallisten nuorten kanssa? Iltapäivällä tai illalla siirtyminen Jerusalemiin

23.10. Itkumuuri ja shoppailupäivä Jerusalemissa, laukut SLS:n keskukseen

24.10. Tel Aviv – Helsinki klo 01.20 – 06.00, Helsinki – Kuopio klo 07.25 – 08.25

 

Ilmoittaudu mukaan.

Lisätietoja:

Anu Kiviranta 040-4848319

Joona Saraste 040-4848435

Jarkko Voutilainen 040-4848285