Aikuinen mukana Suuremmassa

Kun tulette yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa, sanoi apostoli Paavali aikanaan. Näin tapahtuu edelleen aikuisten seurakunnassa. Ja antaessaan saa itsekin.

Aikuinen haluaa ajatella ja oppia, keskustella ja kuunnella. Ja joskus vain olla ja levätä. Kaikkea tätä harjoitellaan eri toimintaryhmissä, niin luentosarjoilla kuin marttojen kokoontumisessa.

Tule vapaaehtoiseksi Hiljaisen viikon vaellukselle

Puijon seurakunnassa järjestetään 25.3.-30.3. perinteinen hiljaisen viikon vaellus. Vapaaehtoisvoimin toteutettavassa vaelluksessa on tarjolla tehtäviä laidasta laitaan. Voit olla mukana esimerkiksi rekvisiitan rakentamisessa tai näytellä vaikkapa Pietaria hiilivalkealla. Tutustu eri tehtäviin tästä.

Tule rohkeasti mukaan vapaaehtoisten tapaamiseen lauantaina 17.3. klo 12.00 - 15.00 Puijon kirkolle, Kerhohuone 3. Vielä ehdit vapaaehtoiseksi hiljaisen viikon vaellukselle! 
 

Hiljaisen viikon vaellus Puijon kirkolla

  • sunnuntai 25.3. klo 11.30-18
  • maanantai 26.3. klo 17-19
  • tiistai 27.3. klo 17-19
  • keskiviikko 28.3. klo 17-19
  • pitkäperjantai 30.3. klo 11.30-18

Vaelluksella voi syventyä oman kokemuksen kautta Jeesuksen ristin tien ja ylösnousemuksen tapahtumiin hiljaisuuden, Raamatun tekstien ja henkilöiden avulla.

Puijon kirkon tiloihin rakennetulle vaellukselle voi osallistua oman aikataulunsa mukaan yllä olevina aikoina ja se kuljetaan ryhmissä oppaan johdolla. Ryhmät lähtevät liikkeelle noin 10 minuutin välein. Vaellus on sisätiloissa ja aloitus on Liikuntasalista paikoitusalueen edestä. Vaellus kestää noin 20 minuuttia ja sopii kaikenikäisille.

 

 

 

 

Puijon seurakunnan teesit

Hyviä pointteja mietittäväksi seurakunnasta ja elämästä yleensäkin.

Teesi: Pohdittu väite, josta toivotaan keskustelua

Jääpisara oksalla

Ota yhteyttä

Mari Voutilainen
Seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Teemu  Voutilainen
Seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio