Kouluikäisten toiminta on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille pojille ja tytöille

Miten vietät vapaa-aikaasi? Miltä toiminnallisuus ja yhdessäolo muiden kanssa kuulostaa? Jos peukutat ylöspäin, niin tule mukaan kerhoihin, leireille, partioon ja muihin tapahtumiin.

Kevätkaudella kerhot alkavat viikolla 3 eli 15.1 ja niihin ovat tervetulleita kouluikäiset lapset ja nuoret.  

Kukin kerho kokoontuu kerran viikossa ja ne sisältävät monipuolista toimintaa, sekä tutustumista kristinuskon perusasioihin ja kirkkovuoden kulkuun yhteisissä hartaushetkissä. Vetäjinä toimivat 2 – 3 koulutettua kerhonohjaajaa. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Koulujen loma-aikoina myös kerhot lomailevat. Keväällä myös hiljaisella viikolla (26.-29.3) kerhot eivät kokoonnu Puijon kirkolla pääsiäistapahtuman vuoksi.

Kerhot löydät tarkemmin Kouluikäisten kerhot -sivulta. Muistathan ilmoittautua kerhoon, kerho ilmoittautuminen aukeaa syyskuun alussa.

 

Avoin ja ohjattu toiminta-iltapäivä 1.-4. luokkalaille koulujen lukukauden ajan. Toimintamaanantai ensimmäisen kerran 8.1. 

Toimintamaanantai on maanantaisin klo 12.30 - 15.30 Puijon kirkolla, nuorisotalon tiloissa. Sinne johon voit osallistua oman aikataulun mukaisesti, ei ennakkoilmoittautumista. Iltapäivän aikana voit lukea läksyt, pelata pelejä, olla salissa, hiljentyä, askarrella, olla kavereiden kanssa ym. mitä yhdessä keksimme.

Ohjaajina ovat lastenohjaaja Tuula Pitkänen ja nuorisotyönohjaajat Niklas Grönholm ja Susanna Pakkala-Koskelainen.

Älä missaa toimintamaanantaita, vaan tule viettämään sitä kanssamme Puijon kirkolle.

 

Sormet

Ota yhteyttä

Niklas Grönholm
Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Susanna Pakkala-Koskelainen
Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio