Laulaminen on sydänten välistä viestintää

Puijon seurakunnan musiikkityö tähtää vahvasti jumalanpalveluselämän rikastuttamiseen. Seurakunnan aktiiviset kuorot ja lauluryhmät ovat merkittävässä roolissa jumalanpalvelusmusiikin toteuttamisessa. Musiikkityön tavoitteena on tarjota kaikille halukkaille toimintaa ja ennen kaikkea mahdollisuus toteuttaa kutsumustaan seurakunnan toiminnassa.

Pyrimme yhdessä luomaan musiikin keinoin kotoisia tilanteita, joihin jokaisella on mahdollisuus tuoda laulun ja soiton lahjansa kaikkien iloksi. Olet tervetullut osallistumaan satunnaisesti erilaisiin tilaisuuksiin tai liittymään mukaan säännölliseen toimintaan.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, etsimme sinulle paikan, jossa musisoida seurakunnassa.

Puijon kamarikuoro

harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30 - 20.30 Puijon kirkolla. Johtajana  Outi Keskisipilä vs. Anna Antikainen.  Kuoro laulaa monipuolista ja haasteellista kirkkomusiikkia omissa konserteissa ja Puijon seurakunnan messuissa. Kuoro on tarkoitettu kokeneille, nuotinlukutaitoisille laulajille.

Puijon kirkkokuoro

harjoittelee torstaisin klo 17.00 - 18.30 Puijon kirkolla. Johtajana Joona Saraste. Kuoro on tarkoitettu kaikenikäisille laulamisesta kiinnostuneille. Kuoro laulaa säännöllisesti Puijon seurakunnan messuissa.

Lauluryhmä Verso

Johtajana Erkki Pesonen p. 050 5831399. Ryhmä laulaa gospel-musiikkia Puijon seurakunnan tilaisuuksissa projektiluontoisesti.

Musiikkikerho

Kerho kokoontuu torstaisin klo 15.00 - 16.00 Puijon kirkolla. Kerhossa lauletaan ja leikitään iloisessa ilmapiirissä kanttori Joona Sarasteen ja musiikkipedagogi Anna Janka-Murroksen johdolla. Kerho on tarkoitettu eskari-ikäisistä 2-luokkalaisiin ja se on maksullinen. Vapaita paikkoja voi kysyä Joona Sarasteelta.

Kirkkomuskari

  • pienten ryhmä, perjantaisin klo 9.30 - 10.15, 2-3 vuotiaat aikuisen kanssa
  • isompien ryhmä, perjantaisin klo 10.15 - 11.00, 4-5- vuotiaat ilman aikuista

Ryhmät kokoontuvat Puijon kirkolla ja niitä ohjaavat varhaisiän musiikkikasvattaja Mirja Juvonen ja lastenohjaaja Tuula Pitkänen. Kirkkomuskarissa lapselle tulevat tutuksi uudet ja perinteiset lastenlaulut ja lorut, sekä kirkkovuoden tapahtumat. Kirkkomuskarin tavoitteena on musiikillisten elämysten lisäksi tukea lapsen kasvua ja seurakuntayhteyttä, sekä tukea vanhempia heidän kristillisessä kasvatustehtävässään.  Muskarit ovat maksullisia. Vapaita paikkoja voi kysyä Joona Sarasteelta.

 

Ota yhteyttä

Anna Antikainen
Kanttori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Joona Saraste
Kanttori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio