Laulaminen on sydänten välistä viestintää

Puijon seurakunnan musiikkityö tähtää vahvasti jumalanpalveluselämän rikastuttamiseen. Seurakunnan aktiiviset kuorot ja lauluryhmät ovat merkittävässä roolissa jumalanpalvelusmusiikin toteuttamisessa. Musiikkityön tavoitteena on tarjota kaikille halukkaille toimintaa ja ennen kaikkea mahdollisuus toteuttaa kutsumustaan seurakunnan toiminnassa.

Pyrimme yhdessä luomaan musiikin keinoin kotoisia tilanteita, joihin jokaisella on mahdollisuus tuoda laulun ja soiton lahjansa kaikkien iloksi. Olet tervetullut osallistumaan satunnaisesti erilaisiin tilaisuuksiin tai liittymään mukaan säännölliseen toimintaan.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, etsimme sinulle paikan, jossa musisoida seurakunnassa.

Puijon kamarikuoro

harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30 - 20.30 Puijon kirkolla. Johtajana  Outi Keskisipilä vs. Anna Antikainen.  Kuoro laulaa monipuolista ja haasteellista kirkkomusiikkia omissa konserteissa ja Puijon seurakunnan messuissa. Kuoro on tarkoitettu kokeneille, nuotinlukutaitoisille laulajille.

Puijon kirkkokuoro

harjoittelee torstaisin klo 17.00 - 18.30 Puijon kirkolla. Johtajana Joona Saraste. Kuoro on tarkoitettu kaikenikäisille laulamisesta kiinnostuneille. Kuoro laulaa säännöllisesti Puijon seurakunnan messuissa.

Lauluryhmä Verso

Johtajana Erkki Pesonen p. 050 5831399. Ryhmä laulaa gospel-musiikkia Puijon seurakunnan tilaisuuksissa projektiluontoisesti.

Kirkkomuskari

  • pienten ryhmä, 1-2 vuotiaat aikuisen kanssa, perjantaisin klo 9.30 - 10.15
  • isompien ryhmä, 3-5 vuotiaat ilman aikuista, perjantaisin klo 10.15 - 11.00,

Ryhmät kokoontuvat Puijon kirkolla ja niitä ohjaavat varhaisiän musiikkikasvattaja Mirja Juvonen ja lastenohjaaja Tuula Pitkänen. Kirkkomuskarissa lapselle tulevat tutuksi uudet ja perinteiset lastenlaulut ja lorut, sekä kirkkovuoden tapahtumat. Kirkkomuskarin tavoitteena on musiikillisten elämysten lisäksi tukea lapsen kasvua ja seurakuntayhteyttä, sekä tukea vanhempia heidän kristillisessä kasvatustehtävässään.  Muskarit ovat maksullisia. Syksyn 2018 ryhmiin ilmoittautuminen viimeistään 12.8. Lue lisää.

 

Puijon kamarikuorolaisia laulamassa
Kanttori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Osittainen (40 %) virkavapaa ajalla 1.9.2018 - 31.5.2019.

Kanttori
Puijon seurakunta

Virkavapaalla 17.9.2018 - 16.3.2019. Sijainen Eveliina Modinos