Helatorstain Messu ja Riemu-festivaali

to 25.5. kello 11.00 - kello 16.00

Helatorstain Messu ja Riemu-festivaali

Kuopion kauppatori

Reformaation merkkivuoden kunniaksi Kuopion torilla järjestetään Kuopion seurakuntayhtymän kaikkien seurakuntien yhteinen messu helatorstaina 25.5. klo 11, jonka jälkeen keittolounas klo 12.30 alkaen. Riemu-festivaali käynnistyy klo 13.

Messussa saarnaa piispa Jari Jolkkonen. Torimessu on ainoa Kuopion seurakunnissa järjestettävä messu helatorstaina. Järvi-Kuopion seurakunnista ja Maaningalta on messuun linja-autokuljetus. 
 
Riemu on ilmainen, koko perheen oma festivaali, jossa on lavaohjelmaa, erilaisia toimintapisteitä ja yhteistä tekemistä hyvällä fiiliksellä. Järjestelyissä ovat olleet mukana kaikki Kuopion ev.lut. seurakunnat. Pääesiintyjät Riemu-lavalla ovat Maltti ja Valtti, Pikku Papun Orkesteri sekä Kuopion seurakuntien lapsikuoro. Lue lisää Riemun sivulta.

Molemmissa tilaisuuksissa on viittomakielinen tulkkaus.

Lue piispa Jolkkosen toiveesta muistaa presidentti Koivistoa helatorstain juhlallisuuksissa.


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta

Katso myös

Suvivirren sunnuntain messu

Suvivirren sunnuntain messu on koko kirkkokansan yhteinen kevätjuhla. Tule virkistäytymään yhteiseen juhlaan ja ehtoollispöytään. Kesän alussa Jeesus lupaa meille "Joka uskoo minuun, ’hänen sisimmästään kumpuavat elävän veden virrat’". Mukana Vox Polaris-kuoro.
su 28.5. klo 10.00

Maaningan kirkko

Messu

Raija Jokela ja Talvikki Attila-Pekonen
su 28.5. klo 10.00

Riistaveden Museopirtti

Kevätlaulukirkko ja toukosiunaus

Kevätlaulukirkko ja toukosiunaus