Puijon ikinuorten ilta

la 2.9. kello 17.00

Puijon ikinuorten ilta Puijon kirkko

Ohjelmassa alkuvuosien bändien, Strange Manin, Likapyykin ja Sirpaleen musiikkia. Muisteloita. Iltatee. Viikkomessu klo 19.

Puijon seurakunnan entiset nuoret kokoontuvat tuttuun paikkaan, monelle melkein kodiksi tulleeseen Puijon kirkkoon juhlistamaan kirkon 40-vuotistaivalta. Nuorteniltojen väki, aktivistit, isoset, partiolaiset, kuorolaiset, kerhonvetäjät, kerholaiset, raamattupiiriläiset, bändin jäsenet, pelaajat, autorataporukat, kirkon sisäpihalla hengaajat ja kaikki muutkin, joille Puijon kirkko on ollut tärkeä kasvun ja aikuistumisen turvapaikka: Tämä on meidän iltamme!

Ohjelmassa on tiukka setti seurakunnan alkuvuosien bändien, Strange Manin, Likapyykin ja Sirpaleen musiikkia. Sekä tietysti muisteloita matkan varrelta. Jututettavaksi saapuu iso joukko nuorison elämää tukeneita työntekijöitä – sekä tietysti me entiset nuoret.

Puijon Ikinuortenilta alkaa klo 17 kirkkosalissa (ovet auki klo 16.30). Musiikin ja jutustelun jälkeen on iltatee seurakuntasalissa ja avoimet ovet nuorisotalolla.

Ilta kirkolla päättyy messuun, jossa liturgina on Tapani Nuutinen ja saarnaajana Arja Ryynänen. Messun jälkeen nähdään miten ja missä ikinuoret hengaavat nykyisin.

Ohjelman juontaa hiippakuntasihteeri Juha Antikainen. Muina puuhaajina ovat trubaduuri Juuso Happonen, nuorisotyönohjaaja Markku Puhakka sekä Jaro Julkunen, joka kirjoittaa seurakunnan historiaa.

 

StrangeMan bändi on tehnyt jo studiossa vanhaa uudeksi - tässä maistiainen, klikkaa tästä ja paina play-nappulaa alavasemmalta. (Swing Low, säv trad, san trad, sov trad ja Juuso Happonen, Heikkinen Kimmo, Mika Raatikainen)

"Lisää vanhoja bändin biisejä on aikomus julkaista lähitulevaisuudessa levylle!"

Juuso Happonen


Järjestäjä

Puijon seurakunta

Katso myös

ke 26.9. klo 18.00

Särkiniemen kerhotila, Särkiniementie 4

ke 26.9. klo 18.00 -19.30

Tuusniemen kirkko

ILTA SÄRKYNEILLE

Rukousta, musiikkia ja ehtoollista - hoitava ilta meille kaikille!
ke 26.9. klo 18.00 -18.45

Kuopion Tuomiokirkko

Viikkomessu

Lauri Kastarinen, Anu Pulkkinen.