Mikkelinpäivän perhemessu ja Kaikenikäisten kekkerit

su 1.10. kello 10.00

Mikkelinpäivän perhemessu ja Kaikenikäisten kekkerit Puijon kirkko

Lasten ja enkelien päivänä vietämme messua lasten ehdoilla. Messussa saarnaa Ville Hassinen. Lasten virret raikuvat niin lasten kuin aikuistenkin suusta, ja mitä kaikkea voikaan kuvata valkoisella höyhenellä? Harvinaisena vieraana on Jordanian ja Pyhän maan ev.lut. kirkon pastori Imad Haddad.

Messussa avustavat Kari Kuula, Teemu Voutilainen, Susanna Pakkala-Koskelainen sekä Tuula Pitkänen yhdessä Puijon kirkon ja Poukaman päiväkerholaisten ja Länsi-Puijon IP-kerholaisten kanssa.

Kanttorina on Joona Saraste. Veera Nurmela soittaa messussa kanteletta.

Juhlimme myös 4-vuotiaiden syntymäpäiviä.

Messun jälkeen on lounas, askartelua, temppurata ja synttärikakkua ja mehua.

Mikkelinpäivä on myös lähimmäisten sunnuntai. Vapaaehtoiset avustavat Puijonlaakson toimintakeskuksen asukkaita kirkkoon. Kokoontuminen on kirkkopihalla klo 9.20. Ilmoittautuminen viimeistään 28.9. diakoniatyöntekijä Raili Lehtoviidalle 040 4848438.


Järjestäjä

Puijon seurakunta

Katso myös

Veisumessu

Se punainen laulukirja, Nuoren seurakunnan veisukirja, on laulattanut nuoria ja vähän vanhempiakin vuosikymmenten ajan. Tule pyhän äärelle Veisumessuun laulamaan ja iloitsemaan musiikin yhdistävästä voimasta! Nappaa laukkuun mukaan omat villasukat tai tossut. Ollaan yhdessä mukavasti!
su 25.2. klo 10.00

Puijon kirkko

Messu

Jeesus taisteli pimeyden valtoja vastaan myös parantamalla sairaita ja antamalla synnit anteeksi. Tähän toimintaan liittyivät rukous ja usko. Messussa saarnaa teol.yo Heidi Väyrynen.
su 25.2. klo 10.00

Maaningan kirkko

Messu

Anni Tanninen ja Anna-Mari Linna.