Mikkelinpäivän perhemessu ja Kaikenikäisten kekkerit

su 1.10. kello 10.00

Mikkelinpäivän perhemessu ja Kaikenikäisten kekkerit Puijon kirkko

Lasten ja enkelien päivänä vietämme messua lasten ehdoilla. Messussa saarnaa Ville Hassinen. Lasten virret raikuvat niin lasten kuin aikuistenkin suusta, ja mitä kaikkea voikaan kuvata valkoisella höyhenellä? Harvinaisena vieraana on Jordanian ja Pyhän maan ev.lut. kirkon pastori Imad Haddad.

Messussa avustavat Kari Kuula, Teemu Voutilainen, Susanna Pakkala-Koskelainen sekä Tuula Pitkänen yhdessä Puijon kirkon ja Poukaman päiväkerholaisten ja Länsi-Puijon IP-kerholaisten kanssa.

Kanttorina on Joona Saraste. Veera Nurmela soittaa messussa kanteletta.

Juhlimme myös 4-vuotiaiden syntymäpäiviä.

Messun jälkeen on lounas, askartelua, temppurata ja synttärikakkua ja mehua.

Mikkelinpäivä on myös lähimmäisten sunnuntai. Vapaaehtoiset avustavat Puijonlaakson toimintakeskuksen asukkaita kirkkoon. Kokoontuminen on kirkkopihalla klo 9.20. Ilmoittautuminen viimeistään 28.9. diakoniatyöntekijä Raili Lehtoviidalle 040 4848438.


Järjestäjä

Puijon seurakunta

Katso myös

Messu

Saarna Heikki Hyvärinen, liturgia Salla Tyrväinen, kanttorina Heikki Mononen.
su 19.8. klo 10.00 -11.10

Kuopion Tuomiokirkko

Messu

Saarna Ilpo Rannankari, liturgi Olli Viitaniemi, kanttori Anu Pulkkinen.
su 19.8. klo 10.00

Puijon kirkko

Messu

Ihminen on kutsuttu ylistämään Jumalan nimeä. Synti estää meitä tekemästä näin, mutta Jeesus voi antaa meille näkevät silmät, kuulevat korvat ja Jumalan tekoja ylistävän kielen. Jeesuksen teot todistavat hänen rakkaudestaan ja voimastaan auttaa hädässä olevia ihmisiä. YLE 1:n kautta radioitavassa messussa saarnaa Jaana Marjanen.