MNF 2017

pe 17.11. kello 08.00 - su 19.11. kello 20.00

MNF 2017

Gatorade Center, TURKU

Ilmoittautuminen on päättynyt

Huikea Pohjoismaiden suurin nuorten Gospelfestari Turussa!

Tervetuloa mukaan Kuopion seurakuntien retkelle Maata Näkyvissä -festareille Turkuun!

Retken hinta tänä vuonna on VAIN 39 €, johon kuuluu matkat, ohjelmat, majoitus ja järjestäjän tarjoamat ruuat perillä (aamupala, lounas ja iltapala) sekä paluumatkalla ruokailu. Menomatkan ruokailu on omakustanteinen.

Leirikirje ja osallistumiskortti lähetetään ilmoittautumisen jälkeen postitse.

PAIKKOJA ON RAJOITETTU MÄÄRÄ!
Eli yhteensä 50 osallistujaa mahtuu mukaan. Jos on enemmän lähtijöitä niin paikat jaetaan niin, että kaikista seurakunnista lähtee tasapuolisesti.

PAIKAN SAAMISESTA TULEE VARMENNUS HETI SEURAAVALLA VIIKOLLA SÄHKÖPOSTITSE ILMOITTAUTUMISEN PÄÄTYTTYÄ!

Terveisin Kuopion seurakuntien MNF-tiimi

***

TIETOA FESTAREISTA!

Tapahtuma kokoaa tuhansia nuoria eri puolilta Suomea nauttimaan huikeasta festaritunnelmasta. Monipuolinen ohjelma sisältää huippuartisteja Suomesta ja ulkomailta, raamattuopetusta, studioita, workshoppeja ja esittävää taidetta, jokainen nuori voi valita vapaasti mihin ohjelmiin osallistuu. 

Ruokailut tapahtuman aikana kuuluvat osallistumismaksuun. Menomatkalla tapahtuva ruokailu on omakustanteisia, tulomatkan ruuan tarjoaa seurakunta, joten varaa hieman rahaa mukaan. Lauantaina järjestämme mahdollisuuden visiittiin Turun keskustassa, joten sinulla on mahdollisuus shoppaillakin hiukan.

Yövymme koulumajoituksessa Turun seudun kouluissa. Jokaisessa majoituskoulussa on majoitusvalvojia, jotka huolehtivat majoituksen onnistumisesta. Vain harvoissa kouluissa on valitettavasti lupa käyttää luokkia majoittautumiseen, joten majoittuminen tapahtuu siksi useimmiten liikuntasaleissa. Kaikissa majoituskouluissa on suihku- ja wc-tilat, mutta niiden määrä on vaihteleva. Kouluissa ei ole patjoja, joten ota oma patja ja makuupussi mukaan. Tutustu samalla, mitkä patjamallit ovat luvallisia!!

Pyrimme pitämään huolta turvallisuudestasi parhaalla mahdollisella tavalla. Turkuhallissa ja Messukeskuksen konserteissa on turvatarkastukset kaikille festarivieraille, nuorisotyönohjaajille ja talkoolaisille. Maata Näkyvissä -festarit on päihteetön tapahtuma, joten tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia tai muita päihdeaineita. Seurakunnan retkethän ovat AINA päihteettömiä ja savuttomia. Päihteiden käyttö leirillä aiheuttaa leirin keskeyttämisen ja leiriläisen kotiin kuljettamisen omin kustannuksin, tämä koskee myös täysi-ikäisiä mukana olijoita. Leirialueelta tai hiljaisuuden aikana leiriläiselle osoitetusta majoitustilasta luvaton poistuminen on turvallisuussyistä kielletty. Osallistujat ovat vakuutettuja seurakunnan toiminnassa. Seurakunnan vakuutus ei kuitenkaan ulotu mahdollisiin kipu tms. korvauksiin, eikä leiriläisten omaisuuteen. Toivomme teidän huomioivan tämän, kun valitsette varusteita retkeä varten.

Ohjelmaa voit vilkuilla netistä:


Järjestäjä

Alavan seurakunta, Järvi-Kuopion seurakunta, Kallaveden seurakunta, Männistön seurakunta

nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Katso myös

to 20.9. klo 11.00 -13.00

Männistön Pyhän Johanneksen kirkko

Hyvän mielen arkinen ateria

Klo 11 ateria, klo 12 Päihdepalvelu Hemman kotitoiminta, yrittäjä Jarkko Ahokas.
to 20.9. klo 15.00

Nuorten iltapäivä Päätalolla

Yläkouluikäisten iltapäiväkahvila