Messu

su 28.1. kello 10.00

Messu Puijon kirkko

"Missä synti on tullut suureksi, siellä on armo tullut ylenpalttiseksi", opettaa Roomalaiskirje. Mutta miten armo erotetaan ansioista? Mitä arkipäivän armo voisi olla? Mitä tekemistä armolla on juoksukilpailujen kanssa? Näihin kysymyksiin vastaa tulosaarnassaan vt. kappalainen Katja Pääkkönen. Herättäjän valtakunnallinen kuoro laulaa Samuli Korkalaisen johdolla.

Messussa avustavat Miika Koskela, Jaana Marjanen ja Mari Voutilainen. Kanttorina on  Joona Saraste. Lapsille on pyhäkoulu.

Messun jälkeen on Lounas ja kahvit Aholansaaren hyväksi.

Lounaan jälkeen on Siioninvirsiseurat n. klo 12, jossa puhujina ovat Jaro Julkunen, Reijo Mattila ja Mari Voutilainen ja Herättäjä Yhdistyksen valtakunnallinen kuoro laulaa.


Järjestäjä

Puijon seurakunta

Katso myös

ke 26.9. klo 18.00 -18.45

Kuopion Tuomiokirkko

Viikkomessu

Lauri Kastarinen, Anu Pulkkinen.
su 30.9. klo 10.00

Puijon kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu ja kaikenikäisten kekkerit

Perhemessussa tutkitaan Jeesuksen antaman suurennuslasin kanssa, mikä tässä maailmassa on suurta ja mikä pientä, mikä tärkeää ja mikä epäolennaista. Rajalan koulun 4. musiikkiluokan oppilaat ovat suunnitelleet emännän kanssa Kaikenikäisten kekkereiden party mix -ruokalistan. Aloitamme perhemessulla, jossa musiikkiluokkalaiset laulavat ja juhlistamme seurakunnan 10-vuotiaiden synttäreitä. Messussa saarnaa Elina Knuuttila.

Perhemessu

Saarna ja liturgia Kati Jansa, kanttorina Johanna Isokangas.