Talvisodan päättymisen muistokonsertti

su 11.3. kello 18.00

Kuopion Tuomiokirkko

Pohjois-Savon Sotaveteraanipiiri järjestää perinteisen Talvisodan päättymisen muistokonsertin. Konsertissa esiintyy Kuopion Sotaveteraanien Perinnekuoro/Puijon Laulu, Mieskuoro Kuopio-Kvartetti, Kuopion Mieslaulajat, Kuopion Seniorikuoro, Rajalan koulun musiikkiluokkien kuoro ja Äidin Ääni -kuoro.

Ohjelmisto sisältää isänmaallisia ja hengellisiä lauluja. Konsertissa kuullaan Kuopion Sotaveteraanien Perinnekuoron ja Rajalan koulun lapsikuoron esittämänä Veteraanin iltahuuto. Lopuksi kuorojen mieslaulajat esiintyvät yhdessä.

Konserttiohjelman hinta on 10 €. Ohjelmia saatavana P-S:n Sotaveteraanipiirin toimistosta (Kuopionlahdenkatu 31) sekä Tuomiokirkon ovilta konserttipäivänä 11.3. klo 16.30 alkaen. Kuorot lahjoittavat konsertin tuoton Pohjois-Savon Sotaveteraanien hyväksi.


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta

Katso myös

su 25.2. klo 17.00 -18.00

Kuopion Tuomiokirkko

Konsertti Kalakukko Wind Band

https://www.facebook.com/KalakukkoOrkesterit
pe 16.3. klo 18.00 -19.00

Kuopion Tuomiokirkko

Jo Boman -orkestra esittää, Ompeluseurat

Ompeluseuroissa on ääntä, pistoja ja taidetta ja tekemättömiä töitä. Modernisoimme ompeluseura-perinnettä tämän päivän tarpeita vastaavaksi taiteen avulla. Johtoajatuksina ovat yhdessä tekeminen taiteen äärellä, yhteisöllisyys, rauhoittuminen ja arjen yläpuolelle nouseminen arkisen tekemisen kautta.