Jo Boman -orkestra esittää, Ompeluseurat

pe 16.3. kello 18.00 - kello 19.00

Kuopion Tuomiokirkko

Ompeluseuroissa on ääntä, pistoja ja taidetta ja tekemättömiä töitä. Modernisoimme ompeluseura-perinnettä tämän päivän tarpeita vastaavaksi taiteen avulla. Johtoajatuksina ovat yhdessä tekeminen taiteen äärellä, yhteisöllisyys, rauhoittuminen ja arjen yläpuolelle nouseminen arkisen tekemisen kautta.

Ompeluseuroihin kokoonnutaan Kuopion Tuomiokirkon urkuparvelle. Tällä kertaa Ompeluseuroissa soi hoitava ääni, kun Jo Boman -Orkestra mietiskelee ja improvisoi äänellä.

Tarjoamme Ompeluseuroihin tulevalle yleisölle monipuolisen ja eri aisteja koskettavan taide-elämyksen. Yleisö saa nauttia elävästä äänestä, kirkkotilan kauneudesta, katsella ja kuunnella Jo Boman-Orkestran luovaa työskentelyä sekä halutessaan tehdä omia tai paikalle tuotuja käsitöitä. Jo Boman -Orkestran jäsenet vastaavat illan äänimaisemasta ja performanssiluonteisesta käsitöiden tekemisestä.

Jo Boman -Orkestra on Johanna Jauhiaisen syksyllä 2017 koollekutsuma monitaiteellinen kollektiivi, jossa vaikuttavat näyttelijä Johanna Jauhiainen, muusikko Tintti Tinkala ja skenografi Jaana Kurttila.

Jo Boman -Orkestran teossarja Ompeluseurat on kiertävä konsepti, johon Kuopion alueen taiteilijoita kutsutaan esiintymään yhdessä Jo Boman -Orkestran kanssa taiteellisesti tai arkkitehtoonisesti mielenkiintoisiin paikkoihin. Ensimmäiset ompeluseurat pidettiin marraskuussa Kuopion taidemuseolla ja joulu- ja tammikuun Ompeluseurat VB-valokuvakeskuksella.

Ohjelma: 8€/6€, osa tuotosta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Ota käsityösi ja käy!

Lisätietoja: Jo Boman -Orkestra:
Johanna Jauhiainen: 050-5393501, johannajauhi@gmail.com
Jaana Kurttila: 040-7718553, jaanak70@yahoo.co.uk  
Tintti Tinkala: 040-5426350, tintti.tinkala@gmail.com


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta

Katso myös

su 23.9. klo 11.30

Muuruveden seurakuntatalo

Tasauslounas ja sadonkorjuumyyjäiset

Otetaan vastaan lahjoituksena kaikenlaisia sadonkorjuun tuotteita.
su 23.9. klo 18.00

Vehmasmäen kappeli

Toivevirsi ja -runoilta

Sanna Alanen ja Rami Tuomikoski.