Konsertti -Maailman kauneinta taidemusiikkia

su 18.3. kello 18.00

Riistaveden kirkko

Juuli Ilmonen, sello ja Marko Koskinen, urut

Juuli Ilmonen on helsinkiläinen diplomisellisti. Hän valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi keväällä 2014, ja toimii nyt freelance-muusikkona sekä sellonsoiton opettajana.Juuli on lahjakas, monipuolinen sellisti, joka tarttuu ennakkoluulottomasti niin klassiseen musiikkiin kuin pop/jazz-improvisointiinkin. Juuli on konsertoinut niin solistina kuin kamarimuusikkonakin eri puolilla Suomea. Hän on kartoittanut kokemusta orkesterimuusikkona Helsingin, Seinäjoen, Oulun sekä Vaasan kaupunginorkestereissa ja Seinäjoen Tango-orkesterissa. Juuli on tehnyt yhteistyötä monien suomalaisten artistien kanssa erilaisilla festari- ja klubikeikoilla, ja levyjen taustalla soittaen.

 

Urkuri Marko Koskinen Ikaalisista on musiikin maisteri, joka on esiintynyt laajasti eri puolilla Suomea sekä ulkomailla. Toimiessaan urkurina Suomen suurimmilla uruilla Lapuan tuomiokirkossa 2010-2013 hän loi viikoittaisen ”Urkurin vesper” –pienoiskonserttien sarjan. Viime vuosina Koskinen on kasvavassa määrin toiminut urkuasiantuntijana antaen lausuntoja, tehden urkujenkorjaussuunnitelmia ja toimien valvojana tai toteuttajana urkujen korjauksissa eri puolilla maata. Hän on ainoa esiintyvä urkuri maassamme, joka pystyy täydellisesti myös korjaamaan soittimensa. Vuosina 2015-2016 hän teki Riistaveden uruille suuren peruskorjauksen ja urkujen soinnin ennallistamisen alkuperäisen rakennussuunnitelman mukaiseksi

Yhteistyö sellisti Juuli Ilmosen kanssa on alkanut syksyllä 2010. Vuonna 2012 Ilmonen ja Koskinen tekivät useita konsertteja eri puolilla Suomea käsittäneen konserttikiertueen, jonka teemana oli ranskalainen romanttinen musiikki. Yhteistyö jatkuu nyt uudella, monipuolisella ohjelmistolla.

 


Järjestäjä

Järvi-Kuopion seurakunta, Riistavesi

vs. I kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Keskustie 2
71160 Riistavesi
Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta
Keskustie 2
71160 Riistavesi

Katso myös

Päivämusiikki

Sonja Koistinen, alttoviulu & Andra Kaus, piano
ti 24.7. klo 19.00

Säyneisen kirkko

Kesäillan konsertti: Äiti-Kaisan muistolle

Esiintyjinä Minna Kettunen ja Jarkka Rissanen
to 26.7. klo 20.00

Kuopion Tuomiokirkko

Kesän iltamusiikki: Urkuduo Andrea Schneller & Hans-Rudolf Krüger (Saksa)

Ohjelma 10/7 € Tuomiokirkon ovilta 45 min. ennen konserttia. Arvioitu kestoaika yksi tunti.