Ekumeeninen Pääsiäisvaellus

ma 2.4. kello 10.00

Ekumeeninen Pääsiäisvaellus Karttulan kirkko

Ekumeeninen Pääsiäisvaellus 2.4. klo 10 alkaen. Päivä alkaa sanajumalanpalveluksella Karttulan kirkossa klo 10., jonka jälkeen vaelletaan vanhaa reittiä (n. 17 km) Karttulan Vapaakirkon, Savikosken, ortodoksisen hautausmaan, Sourun ruukin ja ortodoksisen seurakunnan tsasounan kautta Eevan talolle (Keihäskoskentie 150). Eevantalolla on mahdollisuus saunomiseen ja keittoruokailuun (10€) vaelluksen päätteeksi. Kuljetus tarvittaessa takaisin Karttulan kirkolle järjestyy. Vaellamme metsiä pitkin (reitti osin vaikeakulkuinen) ja vanhoja polkuja mukaillen. Taukopaikat ovat Karttulan Vapaakirkolla, Savikoskella, ortodoksihautausmaalla (välipalatarjoilu) ja Sourun ruukilla. Matkaa teemme luonnon keskellä rukoushiljaisuudessa. Kuulemme myös alueen historiasta ja veisaamme yhdessä.

Ekumeeninen Pääsiäisvaellus 2.4. klo 10 alkaen. Päivä alkaa sanajumalanpalveluksella Karttulan kirkossa klo 10., jonka jälkeen vaelletaan vanhaa reittiä (n. 17 km) Karttulan Vapaakirkon, Savikosken, ortodoksisen hautausmaan, Sourun ruukin ja ortodoksisen seurakunnan tsasounan kautta Eevan talolle (Keihäskoskentie 150). Eevantalolla on mahdollisuus saunomiseen ja keittoruokailuun (10€) vaelluksen päätteeksi. Kuljetus tarvittaessa takaisin Karttulan kirkolle järjestyy. Vaellamme metsiä pitkin (reitti osin vaikeakulkuinen) ja vanhoja polkuja mukaillen. Taukopaikat ovat Karttulan Vapaakirkolla, Savikoskella, ortodoksihautausmaalla (välipalatarjoilu) ja Sourun ruukilla. Matkaa teemme luonnon keskellä rukoushiljaisuudessa. Kuulemme myös alueen historiasta ja veisaamme yhdessä. Vaellukselle on mahdollista lähteä myös osaksi matkaa; pikkubussi palvelee pysähdyspaikoilta. Otathan mukaan oman pikku repun, hiukan evästä ja juomaa. Lisätietoja: Eeva Partanen 050520 4848, Sisko Laitinen 040 4848324, Johanna Porkola 0404848365. Pääsisävaelluksen järjestävät Syvänniemen kyläyhdistys & Kuopion ortodoksinen seurakunta & Kallaveden ev.lut. seurakunta & Karttulan Vapaaseurakunta.

 


Järjestäjä

Kallaveden seurakunta

Seurakuntapastori
Kallaveden seurakunta
Kissakuusentie 14
72100 Karttula

Karttulan alueen aluepappi.

Katso myös

su 23.9. klo 10.00

Puijon kirkko

Messu

Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille. Messussa saarnaa Katja Pääkkönen.
su 23.9. klo 11.30

Muuruveden seurakuntatalo

Tasauslounas ja sadonkorjuumyyjäiset

Otetaan vastaan lahjoituksena kaikenlaisia sadonkorjuun tuotteita.
su 23.9. klo 12.30

Alavan kirkko

Hiljaisuuden talon teemapäivä: Kontemplatiivinen rukous

Iltapäivään kutsutaan kaikkia mietiskelevästä rukouksesta ja rukouselämän syventämisestä kiinnostuneita. Iltapäivä on osallistujille maksuton. Ruokailun takia ilmoittautumista pyydetään 16.9. mennessä: anna.vaatainen@evl.fi. Ilmoitathan samassa viestissä mahdollisen erityisruokavaliosi.