PELASTUS - nuorten aikuisten lautapeli-ilta

to 24.5. kello 18.00

Alavan kirkon nuorten kerhotila

Lautapelailua nuorekkaalla porukalla joka toisen viikon torstaina!

Lautapelaamisesta, pienestä purtuvasta, muitten seurasta ja loppuhartaudesta on hyvä ilta tehty! Eli kannattaa tulla paikalle! 

PELASTUS on joka toinen viikko järjestetty nuorten aikuisten peli-ilta Alavan nuorten tiloissa klo 18-21. Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta! Jos lautapelit on intohimoinen harrastuksesi tai et ole vuosiin niihin koskenut, niin illassa pääset varmasti pelaamaan jotain mielekästä. Tarjolla on klassisia Unoja ym, mutta löytyy myös modernimpaa Splendorin kaltaisia mestariteoksia. Omiakin pelejä saa tuoda pelattavaksi! Tarjolla on kahvitarjoilu ja päätetään ilta hartauteen!

Suurinpiirteinen illan kulku:

  • Klo 18:00 ALOITUS. Ovet avautuvat ja kokoonnutaan sohville keskustelemaan alkukuulumiset ja illan toivomukset. Peliporukoihin jakaantuminen ja pelit alkakoon. Huom! Myöhemminkin illalla saa tulla paikalle ja liittyä seuraan!
  • Klo n. 18:15 - 20:45 VAPAATA PELAILUA. Samalla voi hakea antimia kahvipöydästä! 
  • 20:45 - 21:00 LOPETUS. Loppuhartaus ja kotia lähtö. Jos ei ole kiire kotia, saa jäädä auttamaan paikan siivoamisessa ja pelien pakkaamisessa.

 

HALUATKO TULLA PELASTUS-ILTOJEN YHDEKSI VASTUUHENKILÖKSI?
Vapaaehtoiset nuoret aikuiset järjestävät näitä iltoja, eli huolehtivat tilan kuntoon ennen iltaa, huolehtivat illan aikana yleisestä järjestyksestä, pitävät loppuhartauden ja huolehtivat tilan takaisin alkuperäiseen kuntoon. Vapaaehtoisten järjestäjien joukkoon mahtuu aina lisää! Eli jos sinä koet, että olisit PELASTUS-iltojen järjestämisestä kiinnostunut niin ota yhteyttä alla olevaan henkilöön eli Antoniin!

 

MITEN PYSYÄ AJANTASALLA?
NÄHDÄÄN MESSUSSA on nimi Alavan seurakunnan nuorten aikuisten toiminnalle, eli löydät myös PELASTUS-illat sieltä. Lisäksi on toiminnassa kuoroa, ilmaisutaitoa, leirejä ym. Kaikki infoaminen on keskitetysti somessa, eli liity Nähdään messussa -facebookryhmään tai WhatsAppryhmään, jos haluat pysyä ajantasalla ja vaikuttaa.

#pelastuspeliilta

 

Lisätietoa Nähdään messussa toiminnasta


Järjestäjä

Alavan seurakunta

nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Katso myös

pe 21.9. klo 20.00

Vanha Pappila

Pappilaklubi

Elävää musiikkia Vanhalla Pappilalla
ma 24.9. klo 18.00

Neulamäen kirkon takka-aula

Nuorten aikuisten ilmaisutaitoryhmä

Ilmaisutaitoharjoitteita nuorekkaassa porukassa leikillisellä mielellä! Tule mukaan, jos uskallat!
to 27.9. klo 18.00

Alavan kirkon nuorten kerhotila

PELASTUS - nuorten aikuisten lautapeli-ilta

Lautapelailua nuorekkaalla porukalla joka toisen viikon torstaina!