Suuremman suojassa. Kouluun lähtevien siunaaminen

su 12.8. kello 18.00

Suuremman suojassa. Kouluun lähtevien siunaaminen Puijon kirkko

Koulunsa aloittavia lapsia kutsutaan kirkkoon yhdessä vanhempien, sisarusten, isovanhempien ja kummien kanssa. Uudet ekaluokkalaiset siunataan koulutielle. Siunaus on sitä, että pyydetään Taivaan Isän mukanaoloa uudessa elämänvaiheessa ja enkeleitä koulutielle.

Tervetuloa kouluunlähdön aattona laulamaan yhdessä: 'Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on. Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton.' 

Kouluun lähtevien siunaamisen toimittavat pastori Mari Voutilainen ja nuorisotyönohjaaja Susanna Pakkala-Koskelainen. Musiikista vastaa kanttori Outi Keskisipilä.


Järjestäjä

Puijon seurakunta

Seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Katso myös

la 22.9. klo 13.00 -17.00

Kallaveden kirkko

Kristitty on... Raamattutapahtuma

Olet lämpimästi tervetullut !
su 23.9. klo 10.00

Puijon kirkko

Messu

Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille. Messussa saarnaa Katja Pääkkönen.
su 23.9. klo 12.30

Alavan kirkko

Hiljaisuuden talon teemapäivä: Kontemplatiivinen rukous

Iltapäivään kutsutaan kaikkia mietiskelevästä rukouksesta ja rukouselämän syventämisestä kiinnostuneita. Iltapäivä on osallistujille maksuton. Ruokailun takia ilmoittautumista pyydetään 16.9. mennessä: anna.vaatainen@evl.fi. Ilmoitathan samassa viestissä mahdollisen erityisruokavaliosi.