”Unelmieni kirkko” piirustuskilpailu lapsille

ma 11.2. kello 00.00 - ma 11.3.

Alavan kirkko

Kuopion Alavan kirkko täyttää 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Alavan seurakunta järjestää piirustuskilpailun lapsille.

Jos sinä saisit päättää, millainen olisi sinun unelmiesi kirkko? Miltä se näyttäisi? Mistä tunnistaisit, että se olisi kirkko? Mitä kaikkea, ehkä yllättävääkin sieltä löytyisi? Ideoi ja jaa unelmasi sinun näköisestä kirkosta piirtämällä tai maalaamalla. Piirustuskilpailun raati arvostaa rohkeutta, kekseliäisyyttä, värikkyyttä ja ennen kaikkea omanlaista kädenjälkeä.

Kilpailun säännöt:

  • Kilpailun aiheena ”Unelmieni kirkko”. Kilpailuaika 11.2. – 11.3.2019.
  • Kilpailu on avoin kaikille alle kouluikäisille ja 1.-6.luokkalaisille. Kilpailussa on kaksi sarjaa, alle kouluikäiset ja 1.-6.luokkalaiset. Kummastakin sarjasta palkitaan viisi parasta 20 e lahjakortilla.
  • Työn tekemiseen voit käyttää puu-, liitu-, vesi- tai öljyvärejä, tusseja ym. Tietokoneella tai kollaasitekniikalla tehdyt työt eivät ole sallittuja. Myös valokopiointi on kielletty.
  • Kilpailutyö tulee tehdä A4-kokoiselle paperille. Työtä ei saa rajata tai kehystää.
  • Kilpailun raati koostuu seurakunnan kasvatuksen työntekijöistä, ja mukana on myös taidealan asiantuntemusta. Myös yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan. Linkki äänestykseen aukeaa Alavan seurakunnan nettisivuille 10.4.2019 www.kuopionseurakunnat.fi/alava. Äänestysaika päättyy 17.4.2019. Mikäli kilpailuun osallistuu enemmän kuin 20 työtä/kilpailusarja, tekee raati esivalinnan niistä töistä, jotka päätyvät yleisöäänestykseen.
  • Kilpailutyöt ovat myös esillä Alavan kirkossa 14.4 – 21.4. 2019. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään 21.4.2019 klo 11 messun jälkeen Alavan kirkossa.
  • Emme palauta töitä osallistujille. Alavan seurakunta saa täydet oikeudet käyttää niitä viestinnässään.

Kilpailutyön taakse tulee kirjata seuraavat tiedot:

  • Työn nimi, sarja (alle kouluikäiset tai 1-6 luokkalaiset).
  • Kilpailijan nimi, syntymävuosi , huoltajan puhelinnumero sekä huoltajan allekirjoitus ja teksti: Annan lapselleni _____________________ luvan osallistua ”Unelmieni kirkko” piirustuskilpailuun. Kuopion Alavan seurakunta saa täydet oikeudet käyttää lapseni tekemää kilpailutyötä viestinnässään ja markkinoinnissaan. Annan luvan julkaista kilpailutyön tekijän etunimen ja iän kilpailutyön yhteydessä / En anna julkaista kilpailutyön tekijän etunimeä ja ikää kilpailutyön yhteydessä.
  • Lähetä kilpailutyö 11.3.2019 mennessä osoitteeseen Alavan seurakunta, Keihäskatu 5. 70620 Kuopio. Kuoreen merkintä ”Piirustuskilpailu”.

Mukavia piirustushetkiä!
Alavan seurakunnan kasvatuksen työntekijät

Lisää Alavan kirkko 50-vuotta -juhlavuoden tapahtumia


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Lapsityönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio
Vs. nuorisotyönohjaaja/kansainvälisentyön sihteeri
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

vs. nuorisotyönohjaaja ajalla 8.1.2017 - 31.12.2019

Katso myös

su 24.3. klo 11.00

Alavan kirkko

Perhemessu

Hanna Vasiljev, Risto Voutilainen, Leila Savolainen. Mukana Lehtoniemen päiväkerholaisia ohjaajineen, ARMO-bändi ja lapsikuoro. Messun jälkeen ruokailu seurakuntasalissa (5 €/3 €, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi). Askartelua ja toimintaa seurakuntasalin alakerrassa.

Vauvakirkko

Kati Jansa ja Johanna isokangas.
su 24.3. klo 16.00

Petosen seurakuntatalo

Varikkomessu

Kaikille sopivassa, lämminhenkisessä ja perheystävällisessä Varikkomessussa on myös aikuisille Raamatun opetusta. Lapset pääsevät pyhäkouluun saarnan aikana.