Nuorten aikuisten leiri

la 25.5. kello 10.00 - su 26.5. kello 12.00

Nuorten aikuisten leiri Poukaman leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Alavan nuorten aikuisten leiriperinne senkun jatkuu. Tule ihmeessä mukaan, jos oot vanha tuttu tai ihan uus!

ILMOITTAUTUMINEN 1.3 - 12.5.2019! Huhtikuun alkuun mennessä pitää saada vähintään 15 osallistujaa, että leiri varmasti järjestyy.

OHJELMA: Ohjelmassa yhdessä oloa, ruokailua, ulkoilua, ohjelmaa, saunamista/uintia ja hartautta. Mukaan voi tulla lastenkin kanssa, mutta lastenhoitoa ei voida taata. Toteuttajana on Alavan nuorten aikuisten Nähdään messussa -porukka. Jos kiinnostaa olla mukana ideoimassa ohjelmaa ym niin ilmoita itsesi Antonille viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

HINTA: Hinta on 20€ per aikuinen ja 8€ per lapset (yli 14-vuotiailta 11€ ja alle 3-vuotiailta ei peritä maksua). Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut ja ohjelma. Evankelisluterilaiseen kirkkoon kuulumattomilta kerätään kaksinkertainen hinta. Lasku leiristä tulee postitse leirin jälkeen. Tarvittaessa voi hakea maksuvapautusta seurakunnan diakoneilta.

AIKATAULU JA KULJETUS: Leirille siirrytään omilla kyydeillä lauantaiaamupäivänä ja päätetään sunnuntaina yhdessä toteutettuun jumalanpalvelukseen ja lounaaseen. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä leirin ajankohtaa sähköpostitse.

POIKKEUSOSALLISTUMINEN JA MUUTA: Leirille voit osallistua myös osa-aikaisesti, mutta joudumme laskuttamaan kuitenkin täyden hinnan. Jos tulee jotain muuta kysyttävää niin kysy turvallisuusvastaavalta Anton Bergiltä (tiedot alla).

Leiritiimin puolesta toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi!
Turvallisuusvastaava Anton Berg 

LISÄTIETOA POUKAMAN LEIRIPAIKASTA

***

MITEN PYSYÄ AJANTASALLA MUUTOKSISTA?
NÄHDÄÄN MESSUSSA on nimi Alavan seurakunnan nuorten aikuisten toiminnalle, eli löydät myös leirin sieltä. Lisäksi on toiminnassa peli-iltoja, kuoroa, ilmaisutaitoa ym. Kaikki infoaminen on keskitetysti somessa, eli liity WhatsAppryhmään (viesti Antonille niin hän liittää) tai Facebookryhmään. Näin pysyt ajantasalla ja voit vaikuttaa.

Kuva osoitteesta game-icons.net.

#nähdäänmessussatoiminta

#alavannuortenleiritjaretket

Lisätietoa Nähdään messussa -toiminnasta


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Katso myös

ma 25.3. klo 17.00

Alavan kirkko

Nähdään messussa -kuoron harjoitus

Joka toinen viikko pääsee laulamaan nuorekkaalla porukalla Alavalla
ke 27.3. klo 17.00

Neulamäen kirkko

NARRI - Nuorten aikuisten ilmaisutaitoryhmä

Ilmaisutaitoharjoitteita nuorekkaassa porukassa leikillisellä mielellä! Tule mukaan, jos uskallat!
to 4.4. klo 18.00 -21.00

Alavan kirkon nuorten kerhotila

PELASTUS - nuorten aikuisten lautapeli-ilta

Lautapelaamisesta, pienestä purtuvasta, muitten seurasta ja loppuhartaudesta on hyvä ilta tehty! Eli kannattaa tulla paikalle!