Tiekirkko on taivaallinen taukopaikka

Seurakunnat tarjoavat vaihtoehtoja kesämatkailijoiden pysähdyspaikoiksi pitämällä kirkkorakennusten ovet avoinna kesän matkailusesongin ajan. Komeat kirkot ja kauniit kirkkomiljööt ovat suosikkinähtävyyksiä kautta maan.

Tiekirkkoihin voi pysähtyä taivaalliselle tauolle kesäkuusta elokuun loppupuolelle asti. Suositusaika on 10.6.–20.8., mutta aukioloajat vaihtelevat kirkoittain. Kaikki Tiekirkot löytyvät tiekirkot.fi-verkkopalvelusta, josta voi tarkistaa ja tulostaa mukaansa tarkemmat tiedot kirkoista. Tien päällä kirkkoihin opastavat Tiekirkko-liikennemerkit.

 

Tiekirkot Kuopion seurakunnissa

Kuopion tuomiokirkko

Avoinna 13.6.–11.8. klo 10–18, ke ja pe klo 10–23
 

Maaningan kirkko

Avoinna 6.6.–12.8. ma–pe klo 11–16
 

Järvi-Kuopion seurakunnan tiekirkot

Riistaveden kirkko, Juankosken kirkot, Muuruveden kirkko, Tuusniemen kirkko sekä Vehmersalmen kirkko ovat avoinna 20.6.–29.7. ma–pe klo 11–16, 

Nilsiän kirkko on avoinna 20.6.–5.8. ma–pe klo 11–16 sekä

Kaavin kirkko on avoinna 28.6.–5.8. ti–pe klo 11–15

 

Nappaa "Parasta Tiekirkossa" -kuva ja voita

Mikä oli kaikkein parasta Tiekirkossa? Kupponen kahvia, hartaus, tunnelma, kaveri, kaunis kirkkoympäristö – vai jokin muu?

Nappaa ”Parasta Tiekirkossa” -kuva ja jaa se tunnuksella #tiekirkot tai #tiekirkko. Kesällä 2016 oman parhaan tiekirkkokokemuksensa voi ikuistaa kuvaksi ja osallistua samalla Tiekirkkojen kuvakilpailuun.

Sosiaalisen median kanavissa 20.8. mennessä jaetut ”Parasta Tiekirkossa” -otokset osallistuvat kilpailuun, jossa palkintoina on rahapalkkioita sekä iPadMini. Kilpailusta lisää osoitteessa tiekirkot.fi/kilpailu

Lue lisää tiekirkoista

 

tiekirkot.fi-kuva
Tiekirkot tarjoavat taivaallisen taukopaikan.