Lähtisitkö kesällä leirille?

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat kesäisin mittavan Leirikesä-paketin, joka sisältää erilaisia leirejä koululaisten kesäloman aikaan. Leirejä järjestetään seurakuntien omissa leirikeskuksissa Hirvijärvellä, Rytkyllä ja Poukamassa.

Ohjaajina leireillä toimivat seurakuntien nuorisotyönohjaajat, lapsityönohjaajat sekä kesätyöntekijät ja isoset.

 

Leirikesän 2018 esite

Leirikesän esitteeseen pääset tutustumaan yllä olevasta linkistä.

Esite jaetaan kaikille Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän alueen alakoululaisille ja seiskaluokkalaisille viikkojen 11-14 aikana.


JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN 9.-15.5.2018

Jälki-ilmoittautumisen kautta on mahdollista ilmoittaa lapsi leireille joissa on vielä tilaa. Mikäli ilmoitatte lapsenne leirille mikä on täynnä, lisäämme hänet varasijalla olevien jonoon.

Seuraavilla leireillä on vielä vapaita paikkoja:

Kesäleiri 1

4.-5.6. Rytkyllä, leiri 2004-2010 syntyneille tytöille ja pojille. HUOM! Ikäryhmää muutettu.

Boosti kesäleiri

11.-13.6. Hirvijärvellä, leiri 2004-2007 syntyneille tytöille ja pojille.

Kymppileiri

25.-27.6. Hirvijärvellä, leiri 2008 syntyneille

Keppihevosleiri 2

20.-21.6. Hirvijärvellä, leiri 2005-2007 syntyneille tytöille ja pojille.

Paikkoja on rajoitettu määrä ja tarvittaessa paikat arvotaan kaikkien jälki-ilmoittautumisaikana ilmoittautuneiden kesken.

Jälki-ilmoittautuminen lastenleireille TÄSTÄ

 

Jälki-ilmoittautuminen Särkänniemen retkipäivään TÄSTÄ

Paikkoja on rajoitettu määrä ja tarvittaessa paikat arvotaan kaikkien jälki-ilmoittautumisaikana ilmoittautuneiden kesken.

(Mikäli haluat ilmoittaa lapsesi ilman huoltajaa Tampereen retkelle, joudut kuitenkin ilmoittamaan huoltajan tiedot ensimmäisenä. Tämä on lomakkeen tekninen ongelma, pahoittelumme! Mikäli toimit näin, laitathan lisätietokenttään ettei huoltaja ole lähdössä mukaan retkelle. Kiitos.)

Isoshaku Leirikesään 23.4.-7.5.2018 TÄSTÄ

Lisätietoa isoseksi hakemisesta TÄSSÄ

Koululaisten kesäleirit Kuopion seurakunnissa kesällä 2018. Esitteen kansikuva.

Lisätietoja leirin vastuutyöntekijältä tai:

 

Hanna Kärsämä

Nuorisosihteeri

hanna.karsama@evl.fi

040 4848 474

 

Kuinka pääsen mukaan?

Leirikesän leireille ilmoittautuminen tapahtuu yläpuolelle avautuvan linkin kautta 2.-22.4.2018. Kaikki ilmoittautumisaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon leirivalinnassa tasavertaisina. Mikäli hakuja on enemmän kuin paikkoja, käytetään valinnassa arvontaa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kaveritoiveen ja leirivalinnassa otamme kaveritoiveet huomioon parhaamme mukaan. Huomioittehan että haette samoille leireille kaverin kanssa, jotta yhteinen leirivalinta on mahdollinen. Leirejä täytettäessä ev.lut. seurakunnan jäsenet ovat etusijalla.

Tarvittaessa saat tulostettua paperiversion ilmoittautumislomakkeesta tai voit pyytää sen nuorisosihteeriltä p. 040 4848 474. Paperistenkin lomakkeiden tulee olla palautettuna 22.4. mennessä!

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti 7.5. leiripaikan saamisesta tai varasijalle jäämisestä.

Leirien hinnat löytyvät esitteestä leirikohtaisista tiedoista. Leireille järjestetään yhteiskuljetus (mikäli toisin ei mainita leirikohtaisissa tiedoissa!) pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Kuljetus kuuluu leirin hintaan! 

Seurakuntaan kuulumattomilta maksut ovat kaksinkertaiset. Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen. Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leirin alkua ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään. Leirimaksusta voi hakea vapautusta tai alennusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä.