Lähtisitkö kesällä leirille?

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat kesäisin mittavan Leirikesä-paketin, joka sisältää erilaisia leirejä koululaisten kesäloman aikaan. Leirejä järjestetään seurakuntien omissa leirikeskuksissa Hirvijärvellä, Rytkyllä ja Poukamassa.

Ohjaajina leireillä toimivat seurakuntien nuorisotyönohjaajat, lapsityönohjaajat sekä kesätyöntekijät ja isoset.

 

Leirikesän 2017 esite

Leirikesän esitteeseen pääset tutustumaan yllä olevasta linkistä. Esite jaetaan myös kaikille Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän alakoululaisille ja seiskaluokkalaisille viikkojen 11-13 aikana.


Ilmoittautuminen on Leirikesään 2017 on päättynyt.

Muutama paikka on vapaana seuraavilla leireillä:

Checkpoint one, 5.-7.6.2017 Hirvijärvellä

Leiri on tarkoitettu 2007-2009 syntyneille tytöille ja pojille.

Pienten poikien kesäsäpinät, 21.-22.6.2017 Hirvijärvellä

Leiri on tarkoitettu 2007-2009 syntyneille pojille.

Lahja - iloisia yllätyksiä, 28.6.-3.7. Partaharjulla

Hiippakuntaleiri 2003-2007 syntyneille tytöille ja pojille Partaharjulla. Leirillä majoitutaan teltoissa.

Mikäli olet kiinnostunut leiripaikasta näillä leireillä, ole pikaisesti yhteydessä nuorisosihteeri Hanna Kärsämään, hanna.karsama@evl.fi.

Isoshaku on tältä kesältä päättynyt.

Lisätietoa isoseksi hakemisesta TÄSSÄ

Koululaisten kesäleirit Kuopion seurakunnissa kesällä 2017.

Kuinka pääsen mukaan?

Leirikesän leireille ilmoittautuminen tapahtuu yläpuolelle avautuvan linkin kautta 3.-23.4.2017. Kaikki ilmoittautumisaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon leirivalinnassa tasavertaisina. Mikäli hakuja on enemmän kuin paikkoja, käytetään valinnassa arvontaa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kaveritoiveen ja leirivalinnassa otamme kaveritoiveet huomioon parhaamme mukaan. Huomioittehan että haette samoille leireille kaverin kanssa, jotta yhteinen leirivalinta on mahdollinen. Leirejä täytettäessä ev.lut. seurakunnan jäsenet ovat etusijalla.

Tarvittaessa saat tulostettua paperiversion ilmoittautumislomakkeesta tai voit pyytää sen nuorisosihteeriltä p. 040 4848 474. Paperistenkin lomakkeiden tulee olla palautettuna 23.4. mennessä!

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti 3.5. leiripaikan saamisesta tai varasijalle jäämisestä. Vapaita leiripaikkoja jälki-ilmoittautumisessa hakeneille ilmoitetaan tilanteesta viikolla 20.

Leirien hinnat löytyvät esitteestä leirikohtaisista tiedoista. Leireille järjestetään yhteiskuljetus (mikäli toisin ei mainita leirikohtaisissa tiedoissa!) pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Kuljetus kuuluu leirin hintaan! 

Seurakuntaan kuulumattomilta maksut ovat kaksinkertaiset. Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen. Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leirin alkua ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään. Leirimaksusta voi hakea vapautusta tai alennusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä.

 

Lisätietoja

Hanna Kärsämä

nuorisosihteeri

p. 040 484 8474

hanna.karsama@evl.fi

 

Ota yhteyttä

Hanna Kärsämä
Nuorisosihteeri
Kuninkaankatu 12
70100 Kuopio