Toimintaa perheille ja kouluikäisille

PERHEILLAT

Kevään 2018 perheillat on vietetty. Syksyn ensimmäinen ilta on 29.8.2018. Illat ovat keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 keskusseurakuntatalolla (Suokatu 22, E-ovi). Tervetuloa mukaan pelailemaan ja olemaan yhdessä. Ohjelmaan kuuluu myös iltapala ja hetki hiljaisuudelle. Ei ennakkoilmoittautumista.

ÄITIEN ILLAT

Äitien illat on vietetty tältä keväältä. Äitien illat ovat äitien omia hengähdyshetkiä toisten samassa elämänvaiheessa olevien kanssa. Tule vaihtamaan kuulumisia ja istahtamaan hetkeksi ilman kiirettä mihinkään. Näissä illoissa iloitaan yhdessä ja jaetaan arjen huolet pienemmiksi.

LASTEN ILLAT

Uutta meillä! Lasten illat on vietetty tältä keväältä. Toiminta jatkuu syyskuussa 2018. Lasten illat ovat tarkoitettu lapsille, jotka tarvitsevat aikuisen läsnäoloa. Illoissa lapset saavat mielekästä tekemistä ja huoltajat omaa aikaa. Omat eväät voi laittaa lapselle mukaan. Ennakkoilmoittautuminen toivotaan viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä Paulalle tai Elinalle sähköpostilla tai puhelimella.

PARISKUNTIEN ILLAT

Illat ovat tauolla. Ilta koostuu ruokailusta, ohjelmasta ja hetkestä oman rakkaan kanssa. Iltaan on järjestetty lastenhoito itsenäisesti pärjääville lapsille. Lapsille myös ruokailumahdollisuus ja mukavaa puuhaa aikuisten illan ajan. Ilmoittautuminen pariskuntien iltaan sekä lastenhoitoon viimeistään viikkoa ennen kokoontumista: paula.raatikainen@evl.fi / 0404848266.

YouTube-video
Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 E
70100 Kuopio
Lähetysjuhlien koordinaattori 31.7.2018 saakka.
KUOPIO
lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO