Kuorot ja musiikkiryhmät

Tuomiokirkkokuoro
Tuomiokirkkokuoro avustaa tuomiokirkon jumalanpalveluksissa ja laulaa erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa.  Harjoitukset torstaisin Keskusseurakuntatalossa klo 15. Tuomiokirkkokuorosta kiinnostuneet uudet laulajat voivat ottaa yhteyttä kuoronjohtaja Pekka Leskelään.

Tuomiokirkon Kamarikuoro
Tuomiokirkon kamarikuoro avustaa Tuomiokirkossa messuissa, pitää omia konsertteja ja laulaa muutenkin sekä tuomiokirkkoseurakunnan että muidenkin seurakuntien järjestämissä tilaisuuksissa. Kuoro esittää myös suuria kirkkomusiikkiteoksia. Kuorossa on n. 50 laulajaa. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.00 - 20.30 keskusseurakuntatalossa. Kuoroon pääsyn edellytyksenä on koelaulu, joka suoritetaan kuoronjohtaja Pekka Leskelälle.

Tuomiokirkon päiväkuoro
Tuomiokirkon päiväkuoro on tarkoitettu eläkeläisille.  Päiväkuoro toimii naiskuorona. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 13 Keskusseurakuntatalolla, Suokatu 22.  Kuorosta kiinnostuneet uudet laulajat voivat ottaa yhteyttä kuoronjohtaja Pekka Leskelään.

Kuorokerhot 1.-3.lk. tytöille ja pojille torstaisin
Snellmanin koululla klo 14.00-14.45 ja Steinerkoululla klo 15.30-16.00. Laulua, leikkiä ja liikkumista! Ohjaa kanttori Valtteri Tuomikoski.

Nuorten lauluryhmä. Projektiluontoista toimintaa, jota kokoonnutaan yhdessä suunnittelemaan! Ohjaa kanttori Valtteri Tuomikoski.

Laulajapankki. Avustaa mm. laitoshartauksissa sekä Hiljaisuuden messuissa. Ei vaadi pitkäaikaista sitoutumista. Tiedustelut kanttori Valtteri Tuomikoski p. 040 4848 279 tai valtteri.tuomikoski@evl.fi

Tuomiokirkon kamarikuoro

Ota yhteyttä

Anu Pulkkinen
urkuri
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
Valtteri Tuomikoski
kanttori
Tuomiokirkkoseurakunta