Nuorten illat

Nuortenillat ovat pääsääntöisesti torstaisin klo 18-21 Suokadun nuorisotiloissa.

 

ISOSHAKU

Nyt on aika hakea kesän ripareille isoseksi. Haku tapahtuu täyttämällä lomakken mikä aukaa kun klikkaat otsikkoa. Täytä lomake viim. 20.4. Kaikki hakijat haastatellaan 27.4. klo 16-19 välisenä aikana. Isosvalinnat kerrotaan isoskoulutusleirillä Rytkyllä 28.4-30.4. (oma ilmoittautuminen leirit ja retket-sivulla)


 

Kansainvälinen nuorisotyö

Tuomiokirkkoseurakunnan nuoret osallistuvat pääsiäisen aikaan kansainväliseen ekumeeniseen nuorisotapaamiseen. International Youth Festival (tuttujen kesken IYF) järjestetään kolmikantayhteistyönä Suomen Kuopion, Englannin Prestonin ja Saksan Münchenin välillä. Kahtena vuotena kolmesta me lähdemme maailmalle, joka kolmas vuosi maailma tulee kylään meille.

IYF-tapaamisten ohjelma yllättää vaihtelullaan. Osallistujat pääsevät majoittumaan tyypillisissä kohdemaan kouluissa ja hiljentymään jumalanpalveluksissa yhdessä muiden maiden kristittyjen kanssa. Isännät järjestävät työpajoja ja riemukkaita retkiä.

Ja koko IYF-viikon ajan eri puolilta Eurooppaa saapuneet osallistujat tutustuvat toisiinsa ja toistensa tapoihin uskoa - ja löytävät siinä sivussa jotain itsestään ja omasta uskostaan.

 

Ota yhteyttä

Satu Karjalainen
vs.2. kappalainen
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
Jarkko Voutilainen
nuorisotyönohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO