Leirit ja retket

 

Surakuntamme järjestää leirejä ja retkiä nuorille pitkin vuotta. Lisäksi markkinoimme täällä myös yhtymän yhteisiä leirejä ja retkiä.

Tervetuloa mukaan!          

 

Suomi 100-v. - Suomen katolle-vaellus

 

Tervetuloa mukaan Suomen katolle 1.-7.8.

Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyö järjestää yhdessä Männistön nuorisotyön kanssa kesä vaelluksen minkä kohteena on Halti-tunturi. Sinulla ei tarvitse olla ennakkoon vaelluskokemusta ja välineitäkin etsimme tarvittaessa yhdessä.

Vaellusreitimme on n. 45 km (Guollasjavri- Somasjavri- Pitsusjärvi- Halti-Guollasjavri)

Retken hinta on 90€ (ei sisällä matkustuspäivien ruokia, mut pysähdytään kyllä syömään)

Vaellus toteutetaan Norjan ja Suomen käsivarren erämaa-alueella. Vaellamme viitenä päivänä, päivämatkat ovat 7-12 km. Vaelluksella majoitumme niin mennessä kuin palatessakin Nuorten palvelun Leirimajassa Enontekiöllä. Vaelluksella valmistetaan itse ruoat trangia-keittimellä ja majoitutaan teltassa. Maasto on monimuotoista erämaata, kuljemme myös poluttomia osuuksia. Vaelluksella täytyy varautua myös hyttysiin, muurahaisiin yms. ötököihin sekä vesisateeseen ja viileyteen. Vaelluksen aikaisiin mahdollisiin sairastumisiin on varauduttu ensiapujärjestelyin ja hätäpoistumiseen helikopterilla tai maastoajoneuvolla (puhelinyhteys löytyy vaellusreitin varrelta korkeilta paikoilta.

Seurakunnan leirit/retket ovat päihteettömiä ja savuttomia. Päihteiden käyttö leirillä aiheuttaa leirin keskeyttämisen ja leiriläisen kotiin kuljettamisen omin kustannuksin. Leirialueelta tai hiljaisuuden aikana leiriläiselle osoitetusta majoitustilasta luvaton poistuminen on turvallisuussyistä kielletty    

Osallistujat ovat vakuutettuja seurakunnan toiminnassa. Seurakunnan vakuutus ei kuitenkaan ulotu mahdollisiin kipu tms. korvauksiin, eikä leiriläisten omaisuuteen. Toivomme teidän huomioivan tämän, kun valitsette varusteita retkeä/leiriä varten.

Ennakkotapaamisemme on 23.5. klo 17.30 Keskusseurakuntatalon päiväkerhohuoneessa, missä mm. tutustumme varusteluetteloon (lähetetään osallistujille enne tapaamista) ja vaelluskohteeseen. vanhemmat ovat myös tervetulleita tapaamiseemme.

Ilmoittautuminen on auki 5.5.-21.5.

 

Kysy lisää:

Jarkko 040-4848285

Timo 040-4848409

kuva Haltin alueen kartasta

Ota yhteyttä

Satu Karjalainen
vs.2. kappalainen
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
Jarkko Voutilainen
nuorisotyönohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO