Minun kirkkoni - videoklippejä Kuopion seurakunnista

Yle Kantti tuottaa Kuopion seurakunnille lyhyitä videoita, joissa kuvataan seurakuntalaisia, vapaaehtoistyöntekijöitä ja työntekijöitä arjen ja elämän keskellä. Videot jaetaan Kuopion ev.lut. seurakuntien YouTube-kanavalla.

 • Ensimmäisessä videossa kuvattiin Alavan seurakunnan Anu Kivirantaa kertomassa tiestään papiksi ja työn keskellä muun muassa jakamassa heijastimia näkymistempauksessa.

  Katso video Anu Kivirannasta
   
 • Toisessa videossa Karri Koistinen kertoo, mikä onkaan hänen mielestään joulussa tärkeintä. Karri Koistinen on Alavan seurakunnan kirkkokuorolainen ja Nähdään messussa -porukan vakiojäsen.

  Katso video Karri Koistisesta
   
 • Kolmannessa videossa diakonissa Sami Mitsman Männistön seurakunnasta toivoo, että kirkko on tavallisen kansan kirkko, lämminhenkinen ja vastaanottavainen. Hän toivoo, että koko kirkko olisi diakoninen kirkko. 

  Katso video Sami Mitsmanista

 

 • Neljännessä videossa seurakuntapastori Sanna Mertanen Männistön seurakunnasta on läsnä seurakuntalaisten arjen iloissa ja suruissa.
   

       Katso video Sanna Mertasesta
 

 • Viidennessä videossa jututetaan Alavan seurakunnan nuoria. Omasta kirkostaan kertovat muun muassa Katariina Rytkönen ja Olli Martikainen. Heille kirkko merkitsee kavereita, yhdessäoloa ja hiljentymistä.

       Katso video Alavan seurakunnan nuorista

 

 

 

 

Minun kirkkoni -videosarja