Terveisiä Alavan seurakunnasta

Olemme tulleet suurten kysymysten eteen. Yritämme kaikin mahdollisin tavoin etsiä uusia toimintamalleja, joilla voimme tukea ja auttaa alueemme ihmisiä.

Jumalanpalveluksia ei järjestetä, mutta voit katsoa jumalanpalveluksen televisiosta sunnuntaisin. YLE lähettää tv-jumalanpalveluksen joka sunnuntai. Voit seurata jumalanpalvelusta myös virtuaalikirkosta. Lähetykset tallennetaan, ja niitä voi katsoa myöhemminkin.

Jos tarvitset apua tai haluat keskustella, niin älä epäröi olla meihin yhteydessä. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme. Meillä on myös ma 23.3. lähtien jokaisena arkipäivänä klo 10.00–14.00 seurakunnan työntekijä tavattavissa keskustelua varten sekä Alavan että Neulamäen kirkossa. Kirkot ovat tuolloin myös auki omaa hiljentymistä ja rukousta varten.

Alavan seurakunta lähettää viikoittain sähköpostikirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista seurakunnassa. Jos et vielä saa tuota kirjettä, niin voit sen tilata ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi toimistoon 040 4848 286 (ma–pe klo 9–15) tai sisko.paulus@evl.fi tai katja.nenonen@evl.fi.

Seurakunnassa emme järjestä varsinaisia kokoontumisia, mutta joka sunnuntai seurakunnassamme kuitenkin rukoillaan alueemme ihmisten, kaupunkimme, ja koko maailman puolesta. Tästä rukousjumalanpalveluksesta voit katsoa koosteen YouTube-kanavaltamme.

"Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa en pelkäisi mitään pahaa,
sillä sinä olet minun kanssani, sinä suojelet minua kädelläsi,
johdatat paimensauvallasi." Ps. 23: 4

Voimia sinulle ja läheisillesi.

Hannu Koskelainen
Alavan seurakunnan kirkkoherra
 

Yhteisvastuukeräys Alavan seurakunnassa

Osallistu Alavan seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen klikkaamalla alla olevaa Yhteisvastuusydämen kuvaa.
Linkin kautta aukeaa maksulomake. Sieltä pääset parilla klikkauksella oman verkkopankkiisi tekemään lahjoituksen.
Kiitämme lahjoituksestasi!

 

Mitä on Yhteisvastuu?

 

Alavan seurakunnan sähköpostikirje

Alavan seurakunta lähettää viikoittain sähköpostikirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista seurakunnassa. Jos et vielä saa tuota kirjettä, niin voit sen tilata ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi toimistoon 040 4848 286 (ma–pe klo 9–15) tai sisko.paulus@evl.fi tai katja.nenonen@evl.fi.

Alavan seurakunnan toimisto
Koronavirusepidemian vuoksi asiointi vain sähköpostilla sisko.paulus@evl.fi, katja.nenonen@evl.fi tai puhelimella 040 4848 286 . 

Alavan seurakunnan pappeja ja tiloja voi varata esimerkiksi kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia tai muuta toimintaa varten seurakunnan toimistosta.

Hautauksiin liittyvät asiat hoidetaan hauta- ja puistotoimistosta, Siunauskappelintie 3, p. 040 4848 512 arkisin klo 9.00 - 15.00. 

Virkatodistukset ja sukuselvitykset  voi tilata Kuopion ev.lut. seurakuntien keskusrekisteristä p. 040 4848 225 arkisin klo 9.00- 15.00 tai nettilomakkeella.

Sosiaalisen median kanavat

Henkilötietojen käsittely Alavan seurakunnassa

Alavan seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita tai henkilön omaa suostumusta.

 

 

Kirkkoherra
Alavan seurakunta
Keihäskatu 5 B
70620 Kuopio
Toimistosihteeri
Alavan seurakunta
Keihäskatu 5 B
70620 Kuopio

Työssä  ma-ti klo 9 - 15 ja ke klo 9 - 12.

Toimistosihteeri, viestinnän sihteeri
Alavan seurakunta
Viestintäpalvelut
040 484 8514
Keihäskatu 5 B / Tulliportinkatu 27 LH 1
 70620 / 70100 Kuopio

Viestintä:
ma ja ti 8 - 16, ke 8 - 11

Alavan seurakunta:
ke 12 - 16, to ja pe 8 - 16

YouTube-video