TYÖNTEKIJÄT NUORTEN MAAILMASSA

KOULUTTAVAT TYÖNTEKIJÄT

Nuorisopappi Oona - Nuoret ja rippikoulu (p. 040 4848 319): Uusin tulokas Alavan tiimin ja saas nähä mitä kaikkea keksitään. Mielenkiinnon kohteita on monia- some, kansainvälinen toiminta... you name it! Rippikoulut ja kouluyhteistyö ovat Oonan päävastuulla, mutta tietää myös yleisesti ROKin asioista.

Nuorisotyönohjaaja Anton - nuoret ja nuoret aikuiset (p. 040 4848 291): Kuka tietää kaikki maailman pelit ja leikit? Sehän on meidän Anton! Monitaitoinen nuorisotyön ammattilainen hiimailee Alavan nuortenilloissa ja Neulamäen avoimissa, leireilee jatkuvasti ja on kaikkien kaveri. Kun vaan, vielä oppisi palauttamaan lainaamansa tavarat… Jos tarvitset tietää mitä vaan ROKista, leireistä tai retkistä, soita Antonille.

Nuorisotyönohjaaja Jukka - kouluikäiset ja partio (p. 040 4848 292): Kerhojen rautainen asiantuntija on vuosien varrella kartuttanut absoluuttisen tietotaidon! Mitä Jukkis ei pysty ratkaisemaan, sitä ei tarvitse ratkaista. Aina uudelleen Jukkis innostuu uusista kuvioista ja on ottanut motokseen: ”Taivasten valtakunta on lasten kaltainen.” Jukkikseen kannattaa olla yhteydessä erityisesti kerhoihin liittyvissä asioissa.

Nuorisotyönohjaaja Tiia - kouluikäiset ja lähetystyö (p. 040 4848 293): Iloinen, avulias ja näyttelijäintoilija Tiia hoitaa Jukan kanssa kerhotoimintaa toistaiseksi. Lisäksi hän vastaa seurakuntamme lähetystyön asioista. Tiian tutustutaan paremmin toiminnan alettua, joskin hän on hieman muita vähemmän mukana ROKissa.

Lapsityönohjaaja Sirpa - lapset ja pyhäkoulu (p. 040 4848 297): Energinen laulava Sirpa on pääsääntöisesti alle kouluikäisten lasten kanssa tekemisissä, mutta on mukana ROKssa tarjoamassa pyhäkoulunohjaajille koulutusta. Eli ota yhteys Sirpaan, jos kiinnostaa pyhis asiat.

MUUTEN NUORTEN TOIMINNASSA PYÖRIVÄT

Kanttorit Leila (p. 040 4848 323) & Ossi (p. 040 4848 322): Alavan nuorten bändiä ohjaavat vuorotellen superkanttorimme Ossi ja Leila. He ovat kuin kaksi marjaa – mustikka ja mansikka! Lämminsydämisiä ja helposti lähestyttäviä. Tarjolla luovaa korkeatasoista hengellisen musiikin opetusta! Keikkoja messuissa ja muualla.