Työntekijät nuorten maailmassa

Kouluttavat työntekijät

Nuorisopappi Anu Kiviranta - nuoret ja rippikoulu (p. 040 4848 315): Huumorintajuinen, urheilullinen ja aikaansaava Anu-pappi on Alavan nuorisotyön rautainen ammattilainen! Anun vastuualuetta on Alavan rippikoulutyö, mutta vastaus kaikkiin muihinkin nuorisotyön kysymyksiin tulee Anulta yleensä kuin apteekinhyllyltä.  

Nuorisotyönohjaaja Anton Berg - nuoret ja nuoret aikuiset (p. 040 4848 291): Kuka tietää kaikki maailman pelit ja leikit? Sehän on meidän Anton! Monitaitoinen nuorisotyön ammattilainen hiimailee Alavan nuortenilloissa ja Neulamäen avoimissa, leireilee jatkuvasti ja on kaikkien kaveri. Kun vaan vielä oppisi palauttamaan lainaamansa tavarat. Jos tarvitset tietää mitä vaan ROKista, leireistä tai retkistä, soita Antonille.

Nuorisotyönohjaaja Heli Kyhyräinen - kouluikäiset ja partio (p. 040 4848 292): Uusin tulokas Alavan tiimiin on aikamoinen tehopakkaus. Innostus, uteliaisuus ja virheistä oppiminen on Helille omaa alaa. Heliin kannattaa olla yhteydessä erityisesti kerhoihin liittyvissä asioissa.

Nuorisotyönohjaaja Tiia Volotinen - kouluikäiset ja lähetystyö (p. 040 4848 293): Iloinen, avulias ja näyttelijäintoilija Tiia hoitaa kerhotoimintaa toistaiseksi. Lisäksi hän vastaa seurakuntamme lähetystyön asioista. Tiian tutustutaan paremmin toiminnan alettua, joskin hän on hieman muita vähemmän mukana ROKissa.

Lapsityönohjaaja Sirpa Pesonen - lapset ja pyhäkoulu (p. 040 4848 297): Energinen laulava Sirpa on pääsääntöisesti alle kouluikäisten lasten kanssa tekemisissä, mutta on mukana ROK:ssa tarjoamassa koulutusta pyhäkoulunohjaajille. Ota yhteys Sirpaan, jos pyhäkouluasiat kiinnostavat.

Kanttorit

Kanttorit Leila Savolainen (p. 040 4848 323) ja Ossi Jauhiainen (p. 040 4848 322): Alavan nuorten bändiä ohjaavat vuorotellen superkanttorimme Ossi ja Leila. He ovat kuin kaksi marjaa – mustikka ja mansikka! Lämminsydämisiä ja helposti lähestyttäviä. Tarjolla luovaa korkeatasoista hengellisen musiikin opetusta. Keikkoja messuissa ja muualla.