Leirit ja tapahtumat

Alavan seurakunta järjestää yksin ja yhdessä muiden seurakuntien kanssa erilaisia leirejä ja tapahtumia. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti ilmaisia ja leireistä peritään pieni leirimaksu. Alta löydät tietoa ajankohtaisista leireistä ja tapahtumista. Lisätietoa saat työntekijöiltä.

Tapahtumia ja leirejä

1.–6.-lk Talvileiri Hirvijärven leirikeskuksessa 24.-26.2.2023

Leirille mennään yhteiskuljetuksella. Perjantain aikana tutustutaan ja pelataan koko leirin porukalla erilaisia pelejä. Lauantaina aamupäivällä toimitaan pienemmissä ryhmissä. Toimintapisteillä askarrellaan, liikutaan ja valmistellaan ohjelmaa myöhempää varten. Lauantaina myös vietetään iltaohjelmaa ja saunotaan. Sunnuntaina leirijumalanpalveluksen jälkeen lähdemme takaisin Kuopioon. Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Mikäli tulijoita on enenemmän, leiripaikat tarjotaan ensisijaisesti Alavan seurakuntaan kuuluvuille, loput paikat arvotaan. Varasijalla voimme ottaa enintään 10 henkilöä. Ilmoittautuminen syksyn aikana. Leirin hinta 16 €. 

  • Leirillä nukutaan viiden hengen huoneissa.
  • Leirillä toimitaan erikokoisissa ryhmissä. Mikäli ryhmässä toimiminen on haasteellista, suosittelemme päivätoimintaan osallistumista.
  • Mahdollisen sairauden oireiden pitää olla riittävällä tavalla hallinnassa, sillä leirillä ei ole töissä terveydenhuollon ammattilaista. Jos osallistujalla on säännöllinen lääkitys, työntekijä on yhteydessä huoltajaan.
  • Osa päivää ollaan ilman puhelimia ja yöksi puhelimet saatetaan kerätä puhelinparkkiin.
  • Leirin aikana osallistujan huoltajan (tai huoltajan ilmoittaman muun aikuisen) tulee olla tavoitettavissa. Esimerkiksi sairastapauksissa osallistujan täytyy olla mahdollista tulla kotiin kesken leirin.

Ennen ilmoittautumista lue alla oleva ohjeistus. Ilmoittautuminen on auki 6.-12.2. Ilmoittaudu tästä.

Leiripäivä kirkolla 1-4. luokkalaisille 22.4. klo 10-16 

Seurakuntayhtymän leiripäivä Kallaveden kirkolla (Rauhalahdentie 21). Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Osallistuminen on maksutonta.

Ohjelmassa on leirimäistä ohjelmaa, erilaista toimintaa liittyen luontoon, liikkumiseen ja yhdessä tekemiseen. Mukana Heli ja muita nuorisotyönohjaajia, sekä isosia. Tapahtuma on ilmainen, mutta ruokailun järjestämisen vuoksi siihen on ilmoittautuminen 1.-12.4.2023 tällä sivustolla.

Yö kirkossa 5.-7. luokkalaisille 5.-6.5. 

Kuopion seurakuntien yhteinen Yö kirkossa -tapahtuma järjestetään tänä vuonna Tuomiokirkossa.
Perjantaina 5.5.92023 klo 17 kokoonnutaan Tuomiokirkkoon ja kotiin lähdetään lauantaina 6.5.2023 klo 10 Seurakuntakeskukselta. Perjantaina tarjolla iltapala ja lauantaina aamupala. Ennakkoilmoittautuminen 10.-23.4. tällä sivustolla. Tilaisuus on maksuton.

1. Tarkista, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty *pakolliset (näkyy punaisella lomakkeen ylälaidassa, jos jokin kenttä on täyttämättä).
2. Paina JATKA.
3. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla "Muokkaa ilmoittautumista". Kun tiedot oikein, paina ILMOITTAUDU.
4. Teksti: Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.
5. Saat myös sähköpostiin vahvistusviestin (huoltajan sähköposti) kun ilmoittautuminen on onnistunut. HUOM! sähköposti tulee jokaisesta ilmoittautumisesta erikseen!
6. Jos et saanut vahvistusviestiä, TÄYTÄ LOMAKE UUDELLEEN.

Hirvijärven leirikeskuksen majatalon eteen koottu kivistä sanat :

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja/kansainvälisentyön sihteeri
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Kouluikäiset ja lähetystyö

Nuorisotyönohjaaja, ympäristövastaava
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Kouluikäiset ja partio. Varhaisnuorisotyö, koulutyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.