Leirit ja tapahtumat

Alavan seurakunta järjestää yksin ja yhdessä muiden seurakuntien kanssa erilaisia leirejä ja tapahtumia. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti ilmaisia ja leireistä peritään pieni leirimaksu. Alta löydät tietoa ajankohtaisista leireistä ja tapahtumista. Lisätietoa saat työntekijöiltä.

Tapahtumia ja leirejä

Leiripäivä kirkolla 1-4. luokkalaisille 22.4. klo 10-16 

Seurakuntayhtymän leiripäivä Kallaveden kirkolla (Rauhalahdentie 21). Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Osallistuminen on maksutonta.

Ohjelmassa on leirimäistä ohjelmaa, erilaista toimintaa liittyen luontoon, liikkumiseen ja yhdessä tekemiseen. Mukana Heli ja muita nuorisotyönohjaajia, sekä isosia. Tapahtuma on ilmainen, mutta ruokailun järjestämisen vuoksi siihen on ilmoittautuminen 27.3.-11.4.2023 löytyy täältä.

Yö kirkossa 5.-7. luokkalaisille 5.-6.5. 

Kuopion seurakuntien yhteinen Yö kirkossa -tapahtuma järjestetään tänä vuonna Tuomiokirkossa.
Perjantaina 5.5.92023 klo 17 kokoonnutaan Tuomiokirkkoon ja kotiin lähdetään lauantaina 6.5.2023 klo 10 Seurakuntakeskukselta. Perjantaina tarjolla iltapala ja lauantaina aamupala. Ilmoittautuminen 10.-23.4. löytyy täältä. Tilaisuus on maksuton.

1. Tarkista, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty *pakolliset (näkyy punaisella lomakkeen ylälaidassa, jos jokin kenttä on täyttämättä).
2. Paina JATKA.
3. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla "Muokkaa ilmoittautumista". Kun tiedot oikein, paina ILMOITTAUDU.
4. Teksti: Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.
5. Saat myös sähköpostiin vahvistusviestin (huoltajan sähköposti) kun ilmoittautuminen on onnistunut. HUOM! sähköposti tulee jokaisesta ilmoittautumisesta erikseen!
6. Jos et saanut vahvistusviestiä, TÄYTÄ LOMAKE UUDELLEEN.

Hirvijärven leirikeskuksen majatalon eteen koottu kivistä sanat :

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, ympäristövastaava
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Kouluikäiset ja partio. Varhaisnuorisotyö, koulutyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.