Avoimet työpaikat

Kuopion seurakuntayhtymässä on noin 300 työntekijää. Meillä työskentelee esimerkiksi pappeja, kanttoreita, diakoneja, seurakuntamestareita ja nuorisotyönohjaajia.

Seurakunnat työllistävät myös kausiapulaisia. Pelkästään rippikouluihin on palkattu yleensä yli 400 nuorta. Joukossa on mukana muun muassa isosia, yövalvojia ja kesäteologeja.

Hautausmaille työllistyy Kuopion alueella noin 80 kausiapulaista. Osa hakeutuu Kuopion seurakunnille töihin useamman kerran. Vakituisista hautausmaan kausityöntekijöistä vanhemmilla on jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus. Hautausmaiden kausiapulaisten työsuhteet kestävät 3-6 kk, ja hakuaika on vuosittain helmikuun alussa.


Avoimet työpaikat koko kirkossa

Kirkkomuusikko Tuomiokirkkoseurakuntaan

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnassa on avoinna osa-aikainen 50 %:n kirkkomuusikon työsuhde.

Työn sisältö koostuu pääosin jumalanpalvelusten sekä kirkollisten toimitusten kanttorin ja urkurin tehtävistä, rippikoulutyöstä sekä tarvittaessa kamari- ja kirkkokuoron harjoituttamisesta ja johtamisesta.

Etsimme monipuolista muusikkoa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Valmistuneiden kirkkomuusikoiden lisäksi myös kirkkomusiikinopiskelijat huomioidaan. Työsuhteen palkkaus määräytyy KirVestes-vaativuusryhmän 601 mukaan.

Hakuaika on 3.-20.9.2019. 

Täytä tästä sähköinen hakulomake

Työryhmä päättää haastatteluun ja näytteisiin kutsuttavista. Työsuhde alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja: kanttori Riikka Räihä, p. 040 4848 280, riikka.raiha@evl.fi tai urkuri Anu Pulkkinen, p. 040 4848 281, anu.pulkkinen@evl.fi


 

Vapaaehtoistyö

 

Seurakunnissa on tarjolla monia vapaaehtoistyön tehtäviä, joihin riittää hyvä tahto ja halu toimia myös toisen kanssaihmisen parhaaksi.

Vapaaehtoistyöntekijältä ei vaadita erityiskoulutusta. Voit vaikka toimia ystävänä ja tukihenkilönä yksinäiselle vanhukselle, maahanmuuttajalle tai nuorelle. Ilmoittaudu mukaan: vapaaehtoistyö.fi.

Voit katsoa myös seurakunnista, millaista vapaaehtoistyötä siellä on tarjolla.

Tuomiokirkkoseurakunta

Alavan seurakunta

Järvi-Kuopion seurakunta

Kallaveden seurakunta

Männistön seurakunta

Puijon seurakunta

Lue lisää mahdollisuuksista osallistua ja vaikuttaa.

Henkilöstöpäällikkö
Henkilöstöpalvelut
017 158 111
PL 1064
70101 KUOPIO