Avoimet työpaikat

Kuopion seurakuntayhtymässä on noin 300 työntekijää. Meillä työskentelee esimerkiksi pappeja, kanttoreita, diakoneja, seurakuntamestareita ja nuorisotyönohjaajia.

Seurakunnat työllistävät myös kausiapulaisia. Pelkästään rippikouluihin on palkattu yleensä yli 400 nuorta. Joukossa on mukana muun muassa isosia, yövalvojia ja kesäteologeja.

Hautausmaille työllistyy Kuopion alueella noin 80 kausiapulaista. Osa hakeutuu Kuopion seurakunnille töihin useamman kerran. Vakituisista hautausmaan kausityöntekijöistä vanhemmilla on jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus. Hautausmaiden kausiapulaisten työsuhteet kestävät 3-6 kk, ja hakuaika on vuosittain helmikuun alussa.


Avoimet työpaikat koko kirkossa

Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymään kuuluvassa Kallaveden seurakunnassa on yli 27.000 jäsentä. Työntekijöitä on liki 50. Seurakunnalla on toimitilat Jynkän ja Petosen kaupunginosissa ja lisäksi siihen kuuluu laaja maaseutualue toimitiloineen mukaan lukien Karttulan alue ja Maaningan alue. Seurakunnassa on paljon lapsia ja nuoria.

Kuopion Kallaveden seurakunnassa on haettavana

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus

Viransijaisuus alkaa 1.9.2019 ja päättyy 29.2.2020

Viran tehtävänkuvaan kuuluu vastaaminen kouluyhteistyöstä, osallistuminen varhaisnuorisotyöhön ja muuhun nuorisotyöhön sekä osallistuminen koko Kallaveden seurakunnan toimintoihin. Nuorisotyöntekijä työskentelee lähiesimiehen alaisuudessa kasvatuksen nuorisotyöntekijöiden tiimissä, johon kuuluu seitsemän nuorisotyönohjaajaa.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto.

Odotamme hakijalta nuorisotyönohjaajan perustaitojen osaamista, oma-aloitteisuutta ja tiimityön taitoja. Arvostamme hyvää seurakuntatyön tuntemusta, yhteistyökykyä ja monipuolisia työtaitoja.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakuaika päättyy 31.7.2019.

Tiedusteluihin vastaavat nuorisotyön lähiesimies Eija Huuskonen puh. 040 4848 378, kirkkoherra Matti Pentikäinen puh. 040 4848 329 (13.-23.6.) ja hallintopappi Juha Määttä puh. 040 4848 362 (24.6.-31.7.)

Täytä sähköinen hakulomake


Vapaaehtoistyö

 

Seurakunnissa on tarjolla monia vapaaehtoistyön tehtäviä, joihin riittää hyvä tahto ja halu toimia myös toisen kanssaihmisen parhaaksi.

Vapaaehtoistyöntekijältä ei vaadita erityiskoulutusta. Voit vaikka toimia ystävänä ja tukihenkilönä yksinäiselle vanhukselle, maahanmuuttajalle tai nuorelle. Ilmoittaudu mukaan: vapaaehtoistyö.fi.

Voit katsoa myös seurakunnista, millaista vapaaehtoistyötä siellä on tarjolla.

Tuomiokirkkoseurakunta

Alavan seurakunta

Järvi-Kuopion seurakunta

Kallaveden seurakunta

Männistön seurakunta

Puijon seurakunta

Lue lisää mahdollisuuksista osallistua ja vaikuttaa.

Henkilöstöpäällikkö
Henkilöstöpalvelut
017 158 111
PL 1064
70101 KUOPIO