Valoisia ajatuksia

 

Tähän aikaan vuodesta saamme nauttia valosta ja luonnon vehreydestä. On myös monen juhlan aika. Pian sen jälkeen, kun kouluissa ja päiväkodeissa on vietetty kevätjuhlia, koittaa jo juhannus. Joillakin on suunnitelmissa kesähäät tai rippijuhlat.

Tämänkin päivän Jumala on antanut lahjana meille. Mitä kaikkea juhlan ja kiitoksen aihetta voisin löytää juuri tästä päivästä? Voisinko kenties olla tänä päivänä tuomassa toisen ihmisen elämään valoa, iloa ja juhlaa?Tänäkin päivänä voimme iloita yhdessä meitä ihmisiä rakastavasta Jumalasta, jonka upeita ja persoonallisia luomistöitä me olemme. Voimme iloita jokaisesta ihmisestä, jotka Jumala on antanut meidän elämäämme. Voimme iloita meitä ympäröivästä luomakunnasta, kaikista sen kasveista ja eläimistä.

Voimme iloita Jumalan Pojasta, Jeesuksesta, jonka ristillä hankkima anteeksiannosta riittää yltäkyllin tähänkin päivään. Hän haluaa lahjoittaa meille ilon, vapauden ja valon elämään. Hänen rakkauteensa me voimme luottaa.

”Jumalani, minä kiitän sinua niin kauan kuin elän, minä turvaan sinuun, kohotan käteni sinun puoleesi.” Psalmi 63:5

 

Juha Määttä
Kappalainen
Kallaveden seurakunta
 

 

 

 

 

 

 

Klikkaa kuvasta ja osallistu Kallaveden seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen

 

Kallaveden seurakunnan toimisto
Rauhalahdentie 21, 70780 Kuopio
Avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00 p. 040 4848 327

Kallaveden seurakunnan pappeja ja tiloja voi varata esimerkiksi kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia tai muuta toimintaa varten seurakunnan toimistosta.

Hautauksiin liittyvät asiat hoidetaan hauta- ja puistotoimistosta, Siunauskappelintie 3, p. 040 4848 512. Puhelinpalveluaika klo 9-15

Virkatodistukset ja sukuselvitykset  voi tilata Kuopion ev.lut. seurakuntien keskusrekisteristä, Suokatu 22 B, 2. krs . p. 040 4848 225 tai nettilomakkeella. Avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00.

Viikoittaisesta toiminnasta ja tapahtumista löytyy tietoa Tapahtumat -palkista tai Kirkko ja Koti-lehdestä.