Riistaveden seurakuntatalo

Keskustie 2 , 71160 Riistavesi

Riistaveden seurakuntatalo sijaitsee lähellä Melalahden keskustaa, noin kilometrin päässä Järvi-Kuopion alueen, Riistaveden pääkirkosta. Vuonna 1985 valmistuneessa seurakuntatalossa on kirkoksi vihitty seurakuntasali.

Seurakuntasalissa voi järjestää perhejuhlia, kokouksia ja luentoja. Niissä kokoontuvat myös monet seurakunnan ryhmät ja kerhot. Tilojen yhteydessä on laitoskeittiö. Tilat sopivat erittäin hyvin myös kokoustiloiksi.

 

Riistaveden seurakuntasali

Seurakuntasalissa on n. 110 henkilölle pöytäpaikkoja. Tilassa on urut ja piano. Riistaveden seurakuntatalon seurakuntasalissa vietämme myös talviaikoina messuja.

Kahvio ja Keittiö

Keittiössä on laitoskeittiövalmius, astiastot ja tarjoiluastiat. Lisäksi kattausta varten on käytettävissä kynttilänjalkoja ja maljakoita. Kahvion voi eristää suljettavalla väliovella tarjoilujen esille laittamisen ajaksi seurakuntasalista. Kahviotilaa voi keittiön kanssa vuokrata erillisesti myös pienempiin juhliin ja tilaisuuksiin. Kahviossa on n. 32 henkilölle pöytäpaikkoja.

Takkahuone

Takkahuoneessa on 20 pöytäistumapaikkaa. Huone on lähinnä omassa käytössä ja siinä kokoontuvat kerhot ja päiväkerholaiset.

Kerhotila ja päiväkerhotilat

Kerhotilat ovat lähinnä seurakunnan omassa käytössä ja niissä kokoontuvat päiväkerholaiset.

Tilojen varaus

Tilavaraukset puh. 040 488 8602 tai 040 488 8611 arkisin klo 9- 15.

Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

su 5.7. klo 19.00

Keskustie 2, 71160 Riistavesi

"Jumalan kunnia luonnossa" - konsertti

Jouni Somero, piano, Hannu Jurmu, laulu. Vapaa pääsy.
su 19.7. klo 10.00

Keskustie 2, 71160 Riistavesi

Messu

Liturgia ja saarna Uwe Mäkinen.