Leirikesän isoset

Leirikesän leireille haetaan paljon isosia ja ilman teitä eivät leirit onnistuisi! Leirejä löytyy eri-ikäryhmille ja erilaisille kiinnostuksen kohteille, joten tutustuthan leirin kuvaukseen ennen leirille isoseksi hakemista.

Isoseksi voivat hakea rippikoulun käyneet 15 vuotta täyttäneet seurakunnan jäsenet. Kerhonohjaaja- ja isoskoulutuksesta, sekä kokemuksesta lasten kanssa toimimisesta on hyötyä hakiessasi paikkaa. Kerrothan näistä ja omista vahvuuksista hakemuksessasi enemmän.

Isosille maksetaan palkkiota 21€/vrk ja täysi-ikäisille koulutetuille isosille 42€/vrk leirillä työskentelystä. Palkkio on verollinen ja tarvitse sitä varten verokortin.

Isoshaku leirikesän leireille

Isoshaku on avoinna 27.4.-16.5.2021

Tieto isospaikasta lähetetään sähköpostilla tai tekstiviestillä tiistaina 18.5.2021. Vastaathan viestiin ja toimit siinä annettujen ohjeiden mukaisesti!

IsoshakuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoa isoshausta

Valitse isoshakuusi mahdollisimman monta sinulle sopivaa leiriä, näin parannat mahdollisuuksiasi päästä mukaan leirikesään. Pääsääntöisesti pyrimme järjestämään mahdollisimman monelle isoselle paikan yhdelle leirille, mutta tarvittaessa saatamme pyytää sinua mukaan toisellekin leirille.

Leireihin sisältyy yhteiskyyti, johon isosen on tarkoistus myös osallistua. Poukaman leirikeskukseen kuljetaan kuitenkin omin kyydein sijainnistaan johtuen!

Leiripäivien aikana isoset osallistuvat kaikkeen työskentelyyn, ruokailuihin ja vapaa-aikaan leiriläisten kanssa. Yöt nukutaan leiriläisten kanssa yhteisissä huoneissa. 

Leireillemme osallistuu lapsia, jotka tarvitsevat muita enemmän tukea esim. oppimisvaikeuksien tai lievän vamman vuoksi. Mikäli olet käytettävissä henkilökohtaisen isosen tehtävään, rastita kohta myös hakemuksestasi. 

Lisätietoa ja apua hakemuksen tekemiseen saat omalta nuorisotyönohjaajaltasi tai nuorisososihteeri Hanna Kärsämältä.