Uutisia Kuopion seurakunnista

Uutislistaukseen

Hautahaku käyttöön Kuopion hautausmailla

Kuopion ev.lut. seurakunnat on ottanut käyttöön Hautahaku.fi-palvelun. Verkossa toimiva hakupalvelu helpottaa yhtymän hautausmaille haudattujen vainajien hautapaikkojen löytämistä.

KaavinHautausmaa_talvi_kuva-Olli-Inkinen (1).jpg

Kaavin hautausmaa, kuva Olli Inkinen

Ensi vaiheessa Kuopion seurakuntien hautahausta saa yhteensä 26:n aktiivikäytössä olevan hautausmaan tiedot. Hautapaikkoja voi etsiä muun muassa mm. Ison hautausmaan, Vehmersalmen, Tuusniemen, Kaavin, Nilsiän Kankaisen ja Karttulan hautausmailta.  

Suurimmista hautausmaista haulla ei vielä löydä Maaningan hautausmaan tietoja, mutta sekin lisätään palveluun yhdessä sankarihautausmaiden ja muiden hautausmaiden kanssa vuoden kuluessa. Seurakuntayhtymällä on kaikkiaan 36 hautausmaata.  

Hautapaikkaa voi etsiä vainajan nimellä. Hakua voi tarvittaessa rajata syntymä- ja kuolinvuoden tai hautausmaan mukaan. Hautahaun karttapalvelu näyttää myös haudan sijainnin ja mobiililaitteen käyttäjän sijainnin, mikä helpottaa haudan löytämistä paikan päällä.  

Kuopion seurakunnat on ensimmäinen itäsuomalainen seurakunta, jossa Hautahaku.fi on käytössä. Palvelusta löytyvät myös muun muassa Espoon, Helsingin, Seinäjoen, Tampereen ja Vaasan seurakuntien hautausmaat.

Siirry Hautahaku.fi-palveluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuopion ev.lut. seurakuntien hautausmaat

21.12.2022 10.31