Uutisia Kuopion seurakunnista

Uutislistaukseen

Tukikonsertteja Ukrainan hyväksi

Tukikonsertit järjestetään Tuomiokirkossa ja Maaningan kirkossa la 5.3. klo 16.00 ukrainalaisten perheiden auttamiseksi Kirkon Ulkomaanavun kautta.  

rauha -tunnus

Kuopiolaiset muusikot haluavat auttaa osaamallaan taidolla - musiikilla. Yhteistyövoimin koottuihin konserttitalkoisiin on tulossa useita kymmeniä esiintyjiä. 

Tuomiokirkossa esiintyjiä on klassisen musiikin ammattilaisista popkulttuuriin.  

Kirkonmäellä nähdään Ukrainan lipun värit valoina ja kukka-asetelmina. Viime pääsiäisaikana esillä olleesta ukrainalaisten taiteilijoiden ikoninäyttelystä on kuvakooste. 

Maaningan kirkossa on musiikkia klassisesta gospeliin ja mukana on myös useita kuoroja.  

Tule sinäkin mukaan kuuntelemaan, rukoilemaan ja auttamaan. Pidetään kiinni ihmisyydestä ja inhimillisyydestä ja autetaan yhdessä sodan jalkoihin jääneitä. Konserteissa kerätään kolehti, kirkkoihin on vapaa pääsy. 

Kuopion tuomiokirkko la 5.3. 2022 klo 16.00 Juontaa emerituspiispa Wille Riekkinen. Vapaa pääsy, kolehti. Kesto noin 1,5 tuntia. 

Maaningan kirkko la 5.3. klo 16.00 Juontaa Petra Lisitsin-Mantere. Vapaa pääsy, kolehti, Kesto noin 1,5 tuntia 

Tarkemmat tiedot ja esiintyjät: https://www.kuopionseurakunnat.fi/tapahtumatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tuomiokirkossa järjestetään paastonajan rukoushetket 3.3.-8.4. arkipäivisin klo 12.00-12.20.  Esirukoukset Ukrainan ja rauhan puolesta. Seurakunnan työntekijä on tavattavissa rukoushetkien yhteydessä. 

1.3.2022 15.00