Hyvän mielen lahjavinkkejä

Hyvä mieli lapselle ja vanhukselle -joululahjakampanja on käynnissä Männistön seurakunnassa 1.–15.12. Voit noutaa kirkon takaosan joulukuusesta lahjasydämen, josta ilmenee, onko avun tarvitsija lapsi vai vanhus. Lahja voi olla konkreettinen tavara tai lahjakortti, myös lahjakortti jouluruokia varten.

Toimita lahjasi viimeistään 15.12. Pyhän Johanneksen kirkolle tai Mäntytuvalle. Teippaa lahjaan sydän, jonka olet ottanut kuusesta, niin toimitamme lahjan sitä tarvitsevalle. Lahjoituksia vastaanottaa Sami Mitsman 040 4848 405 ja Anne-Mari Mertanen 040 4848 406.

Rahalahja lähelle ja kauas. Seurakuntien diakoniatyö ottaa vastaan yksityisiltä ja yhteisöiltä rahalahjoituksia ja lahjakortteja, jotkin seurakunnat myös tavaralahjoituksia. Jouluajan kolehdeilla tuetaan mm. maailman heikoimmassa asemassa elävien lasten ja nuorten koulutusta.

Kotimaanapu on hyväntekeväisyyspalvelu, joka auttaa hädässä olevia ihmisiä Suomessa. Linkki Kotimaanapu-sivustolle

Kirkon Ulkomaanavun Toisenlainen Lahja (linkki sivustolle), ekologinen ja eettinen lahja, jolla ilahdutat ystävääsi ja autata samalla kehitysmaiden ihmisiä.

Onni on jakamista. Suomen Lähetysseuran Onnen Lahjat (linkki sivustolle) tarjoaa onnea tekojen, sanojen ja ajatusten muodossa.

Lahjapaketteja pinossa.