Hyvän mielen lahjavinkkejä

Hyvä mieli lapselle ja vanhukselle -joululahjakampanja Männistön seurakunnassa 2.–16.12. Seurakunnan alueen vähävaraisille lapsille ja vanhuksille joululahjakeräys, jossa lahjatoiveen voit hakea Pyhän Johanneksen kirkon joulukuusesta. Lisätietoja: Sami Mitsman, 040 4848 405.

Sinustako jouluenkeli? Joululahjakeräys vähävaraisten tai vaikeassa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille Puijon seurakunnassa. Kuka tahansa voi jouluenkelinä lahjoittaa 20 euron arvoisen lahjan lapsen toiveen mukaisesti. Lahjatoiveet välittää ja lisätietoja antaa Riitta Murtorinne: riitta.murtorinne@evl.fi. Keräysaika 7.12. saakka.

Rahalahja lähelle ja kauas. Seurakuntien diakoniatyö ottaa vastaan yksityisiltä ja yhteisöiltä rahalahjoituksia ja lahjakortteja, jotkin seurakunnat myös tavaralahjoituksia. Jouluajan kolehdeilla tuetaan mm. maailman heikoimmassa asemassa elävien lasten ja nuorten koulutusta.

Muista myös

Kotimaanapu on hyväntekeväisyyspalvelu, joka auttaa hädässä olevia ihmisiä Suomessa. 

Kirkon Ulkomaanavun Toisenlainen Lahja, ekologinen ja eettinen lahja, jolla ilahdutat ystävääsi ja autata samalla kehitysmaiden ihmisiä.

Onni on jakamista. Suomen Lähetysseuran Onnen Lahjat tarjoaa onnea tekojen, sanojen ja ajatusten muodossa.

Lahjapaketteja pinossa.